Tlf. +47 55 13 16 18

Epost: shop@bergenhudpleieklinikk.no

Akne Arr

Bergen Hudpleieklinikk har oppnådd betydelige resultater gjennom bruk av dokumenterte og testede behandlinger som i stor grad redusere eller fjerne tegn på akne og akne arr effektivt og raskt, og etterlater deg med en klar hud – klar til å møte verden med selvsikkerhet.

Vårt velutdannede personale møter deg for å diskutere alternativer og utvikle en personlig behandlingsplan for å hjelpe deg å overvinne din akne. Dette kan omfatte bruk av N-Lite laser, kjemisk peeling og hjemmeprodukter.

Aknearr er det som oppstår når akne har etterlatt seg et synlig spor i huden etter at den selv har forsvunnet. Det kan variere fra vannkopplignede arr til fordypninger med vevstap under arret, derfor tilbyr vi forskjellige behandlinger for å forbedre aknerelaterte arr. Derfor kan en aknearr-behandlingsplan være forskjellig fra en person til den neste.

Hvilke OMRÅDER kan behandles for akne arr?

Alle områder av kroppen kan behandles, selv om de oftest behandlede områdene inkluderer:

  • Aknearr i ansikt
  • Aknearr på brystet
  • Aknearr på ryggen

HVORDAN foregår behandlingen?

Vår velprøvde metode som inneholder en kombinasjon av ulike behandlinger, inkludert kjemisk peeling, N-Lite laser og IPL , forbedrer etterbehandlingen av akne og arrdannelsen som akne kan etterlate. Alle disse behandlingene fremmer produksjonen av kollagen og forbedrer teksturen i huden. Våre behandlinger innebærer en avansert form for dyp peeling som fremmer hudfornyelse og fjerner de overfladiske lag av huden. Laser og IPL behandlinger stimulerer produksjonen av friske, unge celler og kollagen, noe som gir ny kollagenvekst og resulterer i glatt og sunnere hud.

Hvem behandles IKKE med laser?

Behandlingen egner seg ikke for personer med en bakgrunn av unormal arrdannelse eller sykdommer som gir lysømfintlighet. Behandlingen gis ikke før 6 måneder etter avsluttet behandling med isotretinoin (roaccutan). Risikoen er høyere ved mørkere hudtyper. Selv om det ikke finnes dokumentasjon på at laserbehandlingen har noen som helst skadelig virkning ved graviditet, behandler vi ikke gravide og ammende.

HVOR MANGE behandlinger trenger jeg for å bli kvitt eller redusere mine aknearr?

I samråd med vårt personale vil vi finne frem til den aktuelle behandlingsplan som passer for deg.

Vil behandlingen gjøre VONDT?

Med laser-, IPL- og peelingbehandlinger kan du oppleve en varm følelse. Rødhet og litt hevelse kan oppstå etter behandlingen. Disse etterbehandlingseffekter kan vare mellom tre og syv dager, avhengig av personen.

Er det mulig å fjerne min akne arr FOR ALLTID?

Effektene av behandlingen mot akne arr er langvarig. Når en behandlingsplan er fullført kan man velge behandlinger for vedlikehold på et senere tidspunkt for å friske opp huden. I tillegg er det viktig at du pleier huden din regelmessig.

Hva bør jeg være oppmerksom på ETTER BEHANDLINGEN?

Etter behandlingen må du unngå direkte soleksponering av det behandlede området de påfølgende 4 ukene og bruke solkrem med minimum faktor 30.

Hvor mye vil behandlingen mot akne arr KOSTE?

Under konsultasjon med vår utøver vil du få informasjon om selve behandlingen og priser.

For å se priser, gå til bestill time på avdeling Bergen Hudpleieklinikk Medispa

Dersom du har mer spørsmål eller ønsker mer informasjon kan du ringe oss på 55 13 16 18

HVOR LANG tid tar behandlingen mot akne arr?

Behandlinger tar mellom 30 til 45 minutter. Flere behandlinger i en pakke kan være nødvendig.

gavekort

Kjøp et gavekort til noen som fortjener det!

Du velger selv hvilken verdi gavekortene skal ha og hvordan den heldige skal motta gavekortet.

Gavekortet er gyldig i x dager.