Tlf. +47 55 13 16 18

Epost: shop@bergenhudpleieklinikk.no

Akne

Akne og aknelignede tilstander

Siden 2008 har Bergen Hudpleieklinikk oppnådd betydelige resultater gjennom bruk av dokumenterte og testede behandlinger som i stor grad reduserer eller fjerner tegn på akne og akne arr effektivt og raskt, som etterlater deg med en klar hud – klar til å møte verden med selvsikkerhet.

Vårt velutdannede personale møter deg for å diskutere alternativer og utvikle en personlig behandlingsplan for å hjelpe deg å overvinne din akne. Dette kan omfatte bruk av N-Lite laser, IPL, kjemisk peeling og hjemmeprodukter.

Akne er en svært vanlig hudlidelse som de fleste unge mennesker får tidlig i puberteten. Det er forårsaket av betennelse i de små talgkjertlene som omgir de fine hårene. Svært følsomme mennesker kan ha akne til 40-årene og i noen tilfeller kan hormonelle endringer som graviditet eller menstruasjon også forårsake eller bidra til akne. Miljømessige irritanter som forurensning, fuktighet, varme eller kulde kan også føre til utbrudd.

Akne rosacea er et hudproblem som rammer voksne etter 20 års alder, kvinner er i flertall. Omtrent 10-15 % av alle nordmenn rammes av rosacea i en eller annen form. I motsetning til acne, rammer rosacea nesten bare ansiktet. Rosacea kan for mange være sjenerende og plagsomt.

Perioral dermatitt oppstår vanligvis i alderen mellom 20-45 år og er en vanlig hudlidelse. Ca 90 % av dem vi ser med denne tilstanden er kvinner. Tilstanden er ikke direkte relatert til kviser i ung alder. En kan se røde små kuler og kviser rundt munnen.

Hvilke OMRÅDER kan behandles mot akne?

Vi kan behandle områder som ansikt, rygg og bryst.

HVORDAN fungerer våre akne behandlinger?

Aknebehandlinger fungerer best gjennom en kombinasjon av ulike behandlinger i stedet for en enkel behandling. Vår N-Lite behandling gir fantastiske resultater for akneutsatt hud, og består som oftest av flere behandlinger. Det er en laserbehandling som behandler og balanserer de underliggende lag av huden hvor aknetilstanden effektivt kan bli behandlet. Aktuelle behandlinger som for eksempel hudpeelinger kan i stor grad hjelpe i kampen mot akne, noe som også gjelder hjemmeprodukter som glykolrensemidler, kremer og serum.

Hvem behandles IKKE med laser?

Behandlingen egner seg ikke for personer som har bakgrunn med unormal arrdannelse eller sykdommer som gir lysømfientlighet. Behandlingen gis ikke før 6 måneder etter avsluttet behandling med isotretinoin (roaccutan). Risikoen er høyere ved mørkere hudtyper. Selv om det ikke finnes dokumentasjon på at laserbehandlingen har noen som helst skadelig virkning ved graviditet, behandler vi ikke gravide og ammende.

HVOR MANGE behandlinger trenger jeg trenger å redusere min akne?

Ved konsultasjon vil vi gjøre en hudanalyse og diskutere en behandlingsplan som passer din tilstand for å redusere eller fjerne din acne. Dette vil vanligvis bety en pakkeløsning av behandlinger som vil bli gjennomført over tid for optimale resultater.

Vil behandlingen gjøre VONDT?

Den følelsen du får fra en aknereduserende N-Lite behandling er en svak prikkende følelse. Huden kan føles noe varmt å ta på og rød i noen tilfeller, men de fleste kunder syns det er lite ubehag mot å få fjernet akne.

Vil behandlingen FJERNE MIN AKNE FOR GODT?

Effekten av behandlingen er langvarig, men kan forlenges ved å kombineres med spesielle aknereduserende produkter som vi kan anbefale deg, samt gjennom fortløpende vedlikeholdsbehandlinger som vi kan utføre for deg. I tillegg er det viktig at du pleier huden din regelmessig. Behandlingen av akne ikke er en sprint, men et maraton.

Hva bør jeg være oppmerksom på ETTER BEHANDLINGEN?

Etter behandlingen må du unngå direkte soleksponering av det behandlede området de påfølgende 4 ukene og bruke solkrem med minimum faktor 30.

Hvor mye vil det KOSTE å bli kvitt kvisene mine?

Under konsultasjon med vår utøver vil du få informasjon om selve behandlingen og priser. Behandlinger med kjemisk peeling starter fra kr 500. N-Lite behandlinger kan kjøpes som enkeltbehandlinger eller i en pakkeløsning og starter fra kr 1800.

HVOR LANG tid tar behandlingen?

En typisk behandling tar omtrent 30 til 45 minutter.

For mer informasjon om aknebehandlinger, bestill gjerne en gratis konsultasjon eller ring oss på 55 13 16 18.

gavekort

Kjøp et gavekort til noen som fortjener det!

Du velger selv hvilken verdi gavekortene skal ha og hvordan den heldige skal motta gavekortet.

Gavekortet er gyldig i x dager.