Tlf. +47 55 13 16 18

Epost: shop@bergenhudpleieklinikk.no

Eksem

Eksem er betegnelse på en gruppe hudsykdommer med forskjellige årsaker som karakteriseres av en kløende betennelsestilstand i øvre del av huden. De vanligste eksemene er kontakteksem, atopisk eksem, seboreisk eksem, mikrobielt eller infeksiøst eksem, fotoallergisk og fototoksisk eksem.

Årsakene til eksem varierer, alt etter hvilken type eksem det dreier seg om. Eksem er en vanlig sykdom. Mer enn 10 % av alle barn i Norge har eksem i perioder. Hos visse yrkesgrupper, for eksempel renholdsarbeidere og frisører, er eksem på hendene meget vanlig.

Ved eksemer er huden tørr, rød, flassende, med opptreden av små væskeblærer (vesikler) i overhuden. Et akutt eksem er væskende og delvis dekket av skorper, som dannes ved at vesiklene brister og den fuktige overflaten størkner. Et kronisk eksem er preget av tørr, skjellende og fortykket hud som har tendens til å sprekke.

Hvilke OMRÅDER kan behandles mot eksem?

Vi behandler eksem i ansikt, hender og føtter.

HVORDAN fungerer våre eksembehandlinger?

Din individuelle behandling avhenger av hvilken type eksem du har og hvor den er plassert på kroppen din. Vi kan gi råd med bruk av cosmeceuticals og hudpleieprodukter for å gi best mulig resultat. Behandlingen av eksem har som mål om å fjerne årsaken så langt det er mulig.

HVOR MANGE behandlinger trenger jeg for å fjerne eller redusere mine eksemer?

Antallet behandlinger som kreves er avhenger av hvilken type behandling som vi kommer frem til under konsultasjonen.

Hvor mye vil det KOSTE å bli kvitt MIN EKSEM?

Under konsultasjon med vår utøver vil du få informasjon om selve behandlingen og priser.

HVOR LANG tid tar behandlingen?

En typisk behandling tar omtrent 45 til 60 minutter.

For å finne ut mer om eksembehandlinger, bestill gjerne en gratis konsultasjon eller ring oss på 55 131618 for mer informasjon.

gavekort

Kjøp et gavekort til noen som fortjener det!

Du velger selv hvilken verdi gavekortene skal ha og hvordan den heldige skal motta gavekortet.

Gavekortet er gyldig i x dager.