Tlf. +47 55 13 16 18

Epost: shop@bergenhudpleieklinikk.no

Figurforming

Figurforming og cellulitter

Vi benytter flere behandlingsformer for å sikre gode resultater. Vi utfører figurforming med maskiner og manuell behandling. Vi har maskiner mot cellulitter, massasje mot cellulitter, samt oppstrammende og styrkende behandling for slapp muskulatur.

Vi kan hjelpe deg med å forme din figur. Vårt velutdannede personale møter med deg for å diskutere alternativer og utvikle en personlig behandlingsplan. Dette kan omfatte bruk av muskulær elektrostimulering, lymfedrenasje, dyp bindevevsmassasje og hjemmeprodukter.

Hvem behandles IKKE?

Behandlingen egner seg ikke for personer med en bakgrunn i nyresykdommer, hepatitt eller annen leversykdom. Vi behandler ikke gravide og ammende, de som har hyperkolesterol, diabetes eller tidligere gjennomgått bypass. Dette gjelder også dem som har innsatt pacemaker, har fjernet lymfeknuter, har pågående hjerte-karsykdom eller nylig har gjennomgått operasjoner. Vi behandler ikke dem som har implantater av silikon, plast eller metall i behandlingsområde.

HVORDAN fungerer våre behandlinger?

Vi setter sammen eller velger ut individuelle behandlinger som passer inn med ditt behov og ønsker. Dette kan bestå av behandling med Muskelaktivator, Gaia Form og/eller dyp massasje mot cellulitter. Behandlingen tar fra 1-2 timer avhengig av størrelse på området som skal behandles og hudreaksjon.

Et behandlingsopplegg består av gjennomsnittlig 10 behandlinger med 2-7 dagers intervall. Det er viktig at du kan følge opp og gjennomføre behandling hver uke når du går i gang med et behandlingsprogram.

Effekten er langvarig, men ikke permanent. Vedlikeholdsbehandlinger må påregnes.

I løpet av de siste timene før behandling bør man drikke minst 2 liter vann. Dette vil gi bedre effekt av behandlingen.

Hva bør jeg tenke på etter behandlingen?

Det er viktig å være i aktivitet etter en behandling, i tillegg til å tilføre kroppen tilstrekkelig væske (vann). Et normalt, sunt kosthold sammen med daglig aktivitet vil ha en positiv effekt på kroppen med økt sirkulasjon, samt at man kvitter seg med avfallsstoffer på en mer effektiv måte.

Ettersom responsen etter en behandling er individuell, er det viktig at du lytter til kroppens signaler og tilpasser deg etter dem.

For å opprettholde et bra resultat, anbefales vedlikeholdsbehandling.I tillegg er det viktig at du pleier huden din regelmessig. Daglig bruk av bodylotion supplert med en ukentlig skrubbing stimulerer huden og holder den myk og fin.

Hos oss får du god info om hupleie og bruk av de forskjellige produktene som er tilpasset deg og din hudtilstand.

Hva koster det?

Prisen for en behandling avhenger av hvilket område som skal behandles.

For priser og bestilling av gratis konsultasjon, se vår fixitapp eller ring 55 13 16 18.

gavekort

Kjøp et gavekort til noen som fortjener det!

Du velger selv hvilken verdi gavekortene skal ha og hvordan den heldige skal motta gavekortet.

Gavekortet er gyldig i x dager.