Tlf. +47 55 13 16 18

Epost: shop@bergenhudpleieklinikk.no

Filler

Bergen Hudpleieklinikk har injeksjonsbehandlere som har den erfaring som trengs for å oppnå et vakkert og naturlig resultat. Ved å injisere hyaluronsyre, et kroppseget stoff, med fine nåler under rynkene, glattes de ut. Resultatet er umiddelbart synlig.

HVA er filler?

Filler er hyaluronsyre, et såkalt polysakkarid, et naturlig sukker, som finnes i alle kroppens organer. Hyaluronsyre bidrar til å gjøre huden elastisk og når den svekkes blir huden ujevn, tørr, tynnere og mister sin elastisitet. Det er da linjer og rynker dukker opp. Hyaluronsyren i fillerene har evnen til å binde vann, slik at huden blir fuktet fra innsiden når den blir behandlet. Dette fører til at elastisiteten og strukturen bedres.  Vi bruker Z-fill og Restylane. Disse fillerne inneholder ingen giftstoffer eller animalske ingredienser og brytes ned i kroppen etter en stund. Behandlingene må derfor gjentas.

HVA behandles vi med filler:

Smilerynker

Mørke ringer og groper under øynene

Mimikkrynken fra nesen og ned til munnen

Rynker rundt munnen

Lepper

Slapp hud langs kjevelinjen

Linjer på halsen

Sinnarynken

Kinnbena og innsunkne kinn

Nedsunkne munnviker

Nese

Akne arr

HVORDAN utføres behandlingen:

Behandingen utføres ved at en liten mengde hyaluronsyre blir injisert via en micro-nål i de områdene som behandles, slik at fuktbalansen gjenopprettes og fastheten, elastisiteten og strukturen i huden forbedres. Enkelt forklart så får huden en langvarig boost av fukt og ny energi.

Hvem skal IKKE ta filler:

Gravide og ammende skal ikke behandles med filler.

HVOR LENGE varer effekten av behandlingen?

Ved behandling med filler vil det alltid være individuelle tilpassinger og det påvirker hvor mange injekjonene som settes. Fillertypene har forkjellig varighet før den brytes ned, men i gjennomsnitt varer effekten 6-9 måneder med Z-fill Contour og 8-12 måneder med Z-fill Deep. For å optimal effekt, vedlikeholdes behandlingen 1–2 ganger pr år.

Gjør behandlingen VONDT?

Ettersom behandlingen er rask, nålen som brukes er veldig tynn og det er små mengder væske som injiseres, vil opplevelsen gi midre ubehag. Man trenger ikke nødvendigvis bedøvelse, men ved behandling av lepper anbefales bedøvelse da leppene har en del nerver som gjør at man merker litt smerte.

Hva bør jeg være oppmerksom på ETTER behandlingen?

Ikke gni eller masser det behandlede området. Det er helt normalt å føle ujevnheter eller kuler under huden en periode etter behandling, men dette vil løse seg opp og jevne seg ut. Det kan i noen tilfeller oppstå  hevelse, ømhet eller et lite blåmerke på behandlingsområdet. Dette kan vare i noen dager.

Hvor mye vil det KOSTE å bli kvitt mine problemer?

Under konsultasjon med vår lege eller sykepleier vil du få informasjon om selve behandlingen og priser. Behandlinger med filler ligger mellom kr 3000 – 4000 per sprøyte.

Hvor LANG TID tar behandlingen:

En typisk behandling tar ca 15-20 minutter.

For å finne ut mer informasjon om filler behandlinger, kan du bestille en gratis konsultasjon eller ring 55 131618 for mer informasjon.

For priser på filler behandlinger, kan du se på vår nyeste prisliste eller ringe 55 131618.

gavekort

Kjøp et gavekort til noen som fortjener det!

Du velger selv hvilken verdi gavekortene skal ha og hvordan den heldige skal motta gavekortet.

Gavekortet er gyldig i x dager.