Tlf. +47 55 13 16 18

Epost: shop@bergenhudpleieklinikk.no

Restylane Filler

Bergen Hudpleieklinikk har injeksjons behandlere som har den erfaring som trengs for å oppnå naturlig resultat. Bergen Hudpleieklinikk er autorisert Restylane klinikk og våre kosmetiske sykepleiere er Autorisert Restylane Behandlere. Det betyr at våre behandlere har vært gjennom omfattende kursing for å kunne injisere Restylane.

HVA er filler?

Filler er hyaluronsyre, et såkalt polysakkarid, et naturlig sukker, som finnes i alle kroppens organer. Hyaluronsyre bidrar til å gjøre huden elastisk og når den svekkes blir huden ujevn, tørr, tynnere og mister sin elastisitet. Det er da linjer og rynker dukker opp. Hyaluronsyren i fillerene har evnen til å binde vann, slik at huden blir fuktet fra innsiden når den blir behandlet. Dette fører til at elastisiteten og strukturen bedres.  Vi bruker Restylane og disse fillerne inneholder ingen giftstoffer eller animalske ingredienser og brytes ned i kroppen etter en stund. Behandlingene må derfor gjentas.

HVA behandles vi med filler:

Smilerynker

Mørke ringer og groper under øynene

Mimikkrynken fra nesen og ned til munnen

Rynker rundt munnen

Lepper

Slapp hud langs kjevelinjen

Linjer på halsen

• Linje mellom bryn

Kinnbena og innsunkne kinn

Nedsunkne munnviker

Nese

Akne arr

HVORDAN utføres behandlingen:

Behandingen utføres ved at en liten mengde hyaluronsyre, et kroppseget stoff, injiseres med fine nåler under rynkene, jevnes de ut. Resultatet er umiddelbart synlig. Fuktbalansen gjenopprettes og fastheten, elastisiteten og strukturen i huden forbedres. Enkelt forklart så får huden en langvarig boost av fukt og ny energi.

Hvem skal IKKE ta filler:

Gravide og ammende skal ikke behandles med filler. Personer med kjent allergi mot hyaluronbaserte produkter eller personer med blødningssykdommer bør heller ikke behandles. Vi behandler heller ikke hvis inflammasjon, infeksjon eller svulster er i området eller i nærheten av behandlingsområdet. Diskuter kontraindikasjoner og forholsregler med behandleren før behandlingen med Restylane fillere.

HVOR LENGE varer effekten av behandlingen?

Ved behandling med filler vil det alltid være individuelle tilpassinger og det påvirker hvor mange injeksjonene som settes. Fillertypene har forskjellig varighet før den brytes ned, men i gjennomsnitt varer effekten 4-12 måneder. Varigheten avgjøres i forhold til fillerens partikkelstørrelse, hvor filleren injiseres, gener og livstil. Filleren er langvarig, men ikke permanent. Hvis du ønsker å opprettholde effekten, gjentas behandlingen 1–2 ganger pr år.

Gjør behandlingen VONDT?

Ettersom behandlingen er rask, nålen som brukes er veldig tynn og det er små mengder væske som injiseres, vil opplevelsen gi mindre ubehag. Man trenger ikke nødvendigvis bedøvelse, men ved behandling av lepper anbefales bedøvelse da leppene har en del nerver som gjør at man merker litt smerte. Vi har også filler som inneholder bedøvelse.

Hva bør jeg være oppmerksom på ETTER behandlingen?

Ikke gni eller masser det behandlede området. Det er helt normalt å føle ujevnheter eller kuler under huden en periode etter behandling, men dette vil løse seg opp og jevne seg ut. Det kan i noen tilfeller oppstå  hevelse, ømhet eller et lite blåmerke på behandlingsområdet. Dette kan vare i noen dager.

Hvor mye vil det KOSTE å få behandling med filler?

Under konsultasjon med vår lege eller sykepleier vil du få informasjon om selve behandlingen og priser.

Hvor LANG TID tar behandlingen:

En typisk behandling tar ca 15-20 minutter.

For å finne ut mer informasjon om filler behandlinger, kan du bestille en gratis konsultasjon eller ring 55 13 16 18 for mer informasjon.

Vi har 18 års aldersgrense på injeksjonsbehandlinger.

gavekort

Kjøp et gavekort til noen som fortjener det!

Du velger selv hvilken verdi gavekortene skal ha og hvordan den heldige skal motta gavekortet.

Gavekortet er gyldig i x dager.