Tlf. +47 55 13 16 18

Epost: shop@bergenhudpleieklinikk.no

Permanent hårreduksjon – IPL

Tenk deg å ha fantastisk glatte legger hele dagen, hele natten og aldri å måtte skynde seg ut for å kjøpe barberhøvler, voks eller hårfjerningskremer. Tenk deg aldri å måtte bekymre deg for den kjedelige og tidkrevende oppgaven med voksing og barbering! Nyt luksusen av å ha glatte legger og å være hårfri under armene og i bikinilinjen hver dag.

IPL hårfjerning fungerer ved hjelp av lys, som genererer varme for å skade eller ødelegge hårsekkene. Prosessen er nesten smertefri og svært effektiv, og tar mindre enn en time per besøk. Teknikken brukes over hele verden av både menn og kvinner. Nesten alle hårtyper kan fjernes, men i utgangspunktet sier vi at håret må være mørkere enn huden rundt håret. Vi gjennomfører alltid en liten test for å forhindre at du risikerer noen bivirkninger. Man skal ikke ha vokset, bleket eller nappet hårene i forkant av en behandling

Hvilke områder kan behandles?

De fleste områder på kroppen kan behandles med IPL hårfjerning, inkludert:

  • Ansikt
  • Armer
  • Brystet
  • Brystvorter
  • Rygg
  • Hender
  • Kjønnshår regionen
  • Ben (lår og leggene)

IPL-behandlinger kan også behandle ingrodde hår. Les mer om IPL

Hårfjerning ved bruk av IPL kan hjelpe deg å nyte glatt hud hele dagen, hver dag, og eliminere behovet for barbering og voksing én gang for alle. Vi tilbyr IPL hårfjerning for menn og kvinner. Våre utdannede ansatte er både diskré og profesjonelle.

HVORDAN fungerer vår hårreduserende behandling med IPL?

Lyset passerer gjennom det ytre hudlaget, og blir selektivt absorbert av melaninpigment i hårsekken. Lysenergien varmer opp pigmentet og deaktiverer effektivt hårsekken uten å skade de omkringliggende celler.

Det er viktig å merke seg at IPL er effektiv i fjerning av hår som er i den voksende (Anagen) fase. Folliklene i den andre fasen (Categen), og tredje fase (Telagen), vil ikke bli påvirket fordi dermal papilla, eller roten, av hårsekken ennå ikke er festet til follikelen selv. På grunn av hårets vekstsyklus, vil flere behandlinger være nødvendig, helt til det hvilende hår når Anagen fase. Les mer her.

Hvem behandles IKKE med IPL?

Behandlingen egner seg ikke for personer med en bakgrunn av unormal sårtilheling eller sykdommer som gir lysømfintlighet. Behandlingen gis ikke før 6 måneder etter avsluttet behandling med isotretinoin (roaccutan). Risikoen er høyere ved mørkere hudtyper. Selv om det ikke finnes dokumentasjon på at laserbehandlingen har noen som helst skadelig virkning ved graviditet, behandler vi ikke gravide, ammende og  personer under 18 år. Solbrune mennesker vil ikke kunne få full effekt av behandlingen og bør vente til brunfarget er bleknet.

HVOR MANGE IPL hårfjerningsbehandlinger trenger jeg?

Antallet behandlinger vil variere og er avhengig av flere faktorer: tykkelsen på håret, det området som skal behandles og håret vekst syklus. De fleste behøver vanligvis minimum fem behandlinger. For å sikre at håret i alle faser av vekstsyklusen er deaktivert pleier det å være fire til åtte ukers intervall mellom hver behandling. Under en gratis konsultasjon vil våre kvalifiserte utøvere vurdere dine behov og estimere hvor mange behandlinger som vil være nødvendig.

Vil IPL hårfjerningsbehandling gjøre VONDT?

Den følelsen du får fra en IPL-behandling er en svak prikkende følelse. Huden kan føles noe varmt å ta på og rød i noen tilfeller, men de fleste kunder syns det er lite ubehag mot å få fjernet hår.

Vil behandlingen FJERNE MINE HÅR for godt?

Effekten av behandlingen er langvarig, men det er ikke mulig å gi en total garanti for å kunne fjerne hår. Mørkt hår absorberer mer lysenergi og er enklere å behandle. Lyst hår er mer vanskelig å behandle. Blonde og røde hår er spesielt vanskelig å behandle. Flere behandlinger kreves og resultatet er varierende. Mangel på effekt er likevel stort sett ved behandling av blonde eller røde hår.

Hva bør jeg være oppmerksom på ETTER BEHANDLINGEN?

Etter behandlingen må du unngå direkte soleksponering av det behandlede området de påfølgende 4 ukene og bruke solkrem med minimum faktor 30.

Hvor mye KOSTER hårfjerning med IPL?

Den eksakte prisen og varigheten av behandlingen avhenger av mange faktorer, og kan bare settes av våre utdannede ansatte under din gratiskonsultasjon.

HVOR LANG tid tar behandlingen?

En typisk behandling tar omtrent 30 til 45 minutter.

For å finne ut mer om hårfjerning med IPL, bestill en gratis konsultasjon eller ring 55 13 16 18 for mer informasjon.

gavekort

Kjøp et gavekort til noen som fortjener det!

Du velger selv hvilken verdi gavekortene skal ha og hvordan den heldige skal motta gavekortet.

Gavekortet er gyldig i x dager.