Tlf. +47 55 13 16 18

Epost: shop@bergenhudpleieklinikk.no

Linjer og rynker

Hudens aldring påskyndes av soleksponering og røyking. Faktorer man ikke kan påvirke like mye er gener. De har stor betydning for vår aldringsprosess. Enkelte plages ikke av aldringstegn, men for de som gjør det, finnes det hjelp å få.

Bergen Hudpleieklinikk tilbyr filler, botox, laser og kjemisk peel mot rynker.

Vi tilbyr også den mest avanserte ikke-invasive laser behandling som gir oppmykning og fjerning av linjer og rynker og etterlater huden med et yngre, glattere og sunnere utseende. Den egner seg spesielt godt til dem som vil forebygge rynker eller mildne rynker uten bivirkninger.

Slik fungerer BEHANDLINGEN

N-Lite er en revolusjonerende, ikke-invasiv laser behandling som avhengig av type hud, stimulerer produksjonen av naturlig kollagen i huden. Ettersom vi blir eldre vil nivåer av kollagen reduseres og resultere i fine linjer og rynker. Kliniske studier av N-Lite behandlinger utført av ledende farmasøytiske selskaper over hele verden har vist at det i mange tilfeller kan gi en økt produksjon av naturlig kollagen med opptil 85%, noe som resulterer i økt tykkelse av huden og oppmykning av linjer og rynker.

Oppnå TOTAL HUD HELSE

Laser foryngende behandlinger kan kombineres med andre ikke-invasive estetiske behandlinger som kjemiske peelinger og aktuelle kremer som forbedrer overflate teksturen i huden. Det er likevel noen kremer og medikamenter man ikke bør benytte en tid før og etter behandlingen.

Hvem behandles IKKE med laser?

Behandlingen egner seg ikke for personer med en bakgrunnav unormal arrdannelse eller sykdommer som gir lysøfientlighet. Behandlingen gies ikke før 6 måneder etter avsluttet behandling med isotretinoin (roaccutan). Risikoen er høyere ved mørkere hudtyper. Selv om det ikke finnes dokumentasjon på at laserbehandlingen har noen som helst skadelig virkning ved graviditet, behandler vi ikke gravide og ammende.

HVOR MANGE behandlinger er nødvendig?

Antallet behandlinger som kreves, er avhenger av hvilken type behandling som vi kommer frem til under konsultasjonen. Med behandling med N-Lite anbefaler vi i gjennomsnittlig tre og seks behandlinger med 2 ukers mellomrom. Behandlingen selv er rask, ca 30 minutter for en full ansiktsbehandling. Det er en trygg behandling som etterlater seg lite eller ingen tegn på hudoverflaten. I løpet av de følgende 3 månedene, vil du merke en gradvis, men signifikant reduksjon i forekomsten av linjer, rynker og ujevn hudoverflate, ettersom kollagen nivået øker. For å opprettholde og forbedre resultatet kan det være nødvendig med gjentatte behandlinger hver sjette måned, men dette er individuelt fra person til person. Vi vil gladelig gi deg mer informasjon under din konsultasjon.

Hvilke områder som behandles?

Behandlingen er egnet for en rekke områder, inkludert øyne, munn, panne, kinn, bryst og nakke, og kan brukes på alle hudtyper. Ulik andre laserbehandlinger er N-Lite i de fleste tilfeller en smertefri behandling og som ikke krever en lang helingsprosess. Du vil kun føle en svak prikkende følelse når laseren beveger over hudoverflaten. Behandlingen blir utført av høyt kvalifiserte laserterapeuter etter en grundig konsultasjon.

Hva bør jeg være oppmerksom på ETTER BEHANDLINGEN?

Etter behandlingen må du unngå direkte soleksponering av det behandlede området de påfølgende 4 ukene og bruke solkrem med minimum faktor 30.

For å finne ut mer informasjon om hudfornyende behandlinger, kan du bestille en gratis konsultasjon eller ringe 55 131618 for mer informasjon.

gavekort

Kjøp et gavekort til noen som fortjener det!

Du velger selv hvilken verdi gavekortene skal ha og hvordan den heldige skal motta gavekortet.

Gavekortet er gyldig i x dager.