Tlf. +47 55 13 16 18

Epost: shop@bergenhudpleieklinikk.no

Linjer og rynker

Hudens aldring påskyndes av soleksponering og røyking. Faktorer man ikke kan påvirke like mye er gener. De har stor betydning for vår aldringsprosess. Enkelte plages ikke av aldringstegn, men for de som gjør det, finnes det hjelp å få.

Bergen Hudpleieklinikk tilbyr Restylane Filler, Medisinsk rynkebehandling, Dermapen, laser og kjemisk peel mot rynker.

Slik fungerer BEHANDLINGEN

Alle behandlingene vi tilbyr for linjer og rynker krever en konsultasjon før behandling. Her vil vi sammen med deg finne den beste løsningen for å oppnå dine ønsker og forventninger. Du kan sette opp ny time eller konsultasjon, men i noen tilfeller er det mulig å gjennomføre behandling direkte etter konsultasjon.  

Oppnå TOTAL HUD HELSE

Vi tilbyr hudprogram som kombinerer behandling med hjemmeprodukt og tett oppfølging etter behandling. 

Hvem behandles IKKE for linjer og rynker?

Vi behandler ikke gravide eller ammende og vi har aldersgrene på 18 år på disse behandlingene. De forskjellige behandlingene krever ulike hensyn. Du kan lese mer om det på disse sidene:

HVOR MANGE behandlinger er nødvendig?

Antallet behandlinger som kreves, er avhenger av hvilken type behandling som vi kommer frem til under konsultasjonen, men ved de forskjellige behandlingene anbefaler vi i gjennomsnittlig tre og seks behandlinger. For å opprettholde og forbedre resultatet kan det være nødvendig med gjentatte behandlinger hver sjette måned, men dette er individuelt fra person til person. Vi vil gladelig gi deg mer informasjon under din konsultasjon.

Hvilke områder som behandles?

Behandlingen er egnet for en rekke områder, inkludert øyne, munn, panne, kinn, bryst og nakke, og kan brukes på alle hudtyper.

Hva bør jeg være oppmerksom på ETTER BEHANDLINGEN?

Etter behandlingen må du unngå direkte soleksponering av det behandlede området og bruke solfaktor med minimum faktor 30.

For å finne ut mer informasjon om behandling for linjer og rynker, kan du bestille en gratis konsultasjon eller ringe 55 131618 for mer informasjon.

gavekort

Kjøp et gavekort til noen som fortjener det!

Du velger selv hvilken verdi gavekortene skal ha og hvordan den heldige skal motta gavekortet.

Gavekortet er gyldig i x dager.