Tlf. +47 55 13 16 18

Epost: shop@bergenhudpleieklinikk.no

Manikyr

Hvilke type negler du har er genetisk. Mens noen er født med sterke, flotte negler, har andre flisete og tørre negler som aldri blir lange. Negler som utsettes for mye såpe, vaskemidler, vann eller kulde, kan fort bli tørre og flisete. Dette gjelder også for neglebåndene, som i slike tilfeller kan bli ømme, stramme og flise seg opp. Dette ser man spesielt om vinteren. Hendene vises hele året gjennom alle sesonger – vår, sommer, høst, vinter – og til de store dagene som konfirmasjon, bryllup og lignende. Løsningen kan være neglepleie på en profesjonell klinikk.

HVORDAN uføres behandlingen?

Minimanikyr inkluderer filing og stell av negler og neglebånd. Behandlingen avsluttes med håndkrem, negleforsterker og negleolje. Her kan du oppgradere behandlingen med shellac mot et lite pristillegg.

Manikyr inkluderer oppmykende bad, peeling, stell av neglebånd og negler. Behandlingen avsluttes med polering av negler, negleforsterker, negleolje og håndkrem.

Spamanikyr starter med oppmykende bad, peeling, stell av negler og neglebånd. Neglene poleres og det påføres håndkrem og negleolje. Behandlimgen avsluttes med parafinmaske og massasje. Her kan du oppgradere behandlingen med shellac mot et lite pristillegg.

Hvordan få STERKE negler?

For å få sunne og sterke negler er det viktig å bruke en god håndkrem og negleolje til negler og neglebånd. Hvis du ikke er født med sterke negler så vil dette hjelpe deg. Vi har også egne negleforsterkere og kosttilskudd for salg som kan styrke neglene dine. Her vil du merke effekten etter 1-2 uker.

Hvordan få LANGE negler?

Hvis du ikke ønsker å bruke kosttilskudd eller lakke neglene hver dag med negleforsterker, så kan løsningen være gelenegler.

Hvor LANG TID tar behandlingen?

En typisk behandling tar ca. 45 minutter. Ønsker du shellac i behandlingen må du legge til 15-30 min. Vil du ha gelenegler, så tar behandlingen 1,5-2 timer.

For å se priser, gå til bestill time på avdeling Bergen Hudpleieklinikk Medispa  eller i Bergen Hudpleieklinikk Nesttun Amfi

Dersom du har mer spørsmål eller ønsker mer informasjon kan du ringe oss på 55 13 16 18

gavekort

Kjøp et gavekort til noen som fortjener det!

Du velger selv hvilken verdi gavekortene skal ha og hvordan den heldige skal motta gavekortet.

Gavekortet er gyldig i x dager.