Tlf. +47 55 13 16 18

Epost: shop@bergenhudpleieklinikk.no

Pedikyr

Vi er opptatt av at du skal få det dine føtter trenger. Føttene bruker vi hver dag, de går flere tusen skritt og utallige kilometer i løpet av en uke. De trenger med andre ord vedlikehold. Død hud må fjernes, tørr hud må smøres og negler og neglebånd må behandles. Noen har naturlige myke føtter, mens andre lettere får hard og tørr hud. Fotpleie er noe alle bør ta seg tid til uansett helsetilstand, alder eller diagnose.

HVORDAN foregår behandlingen?

Behandlingen er estetisk fotpleie og inkluderer oppmykende bad, peeling, fjerning av hard hud, filing og stell av negler, neglebånd og hud. Behandlingen avsluttes med fotkrem, negleolje og massasje.

Hva er FORSKJELLEN på pedikyr og medisinsk fotpleie?

En fotpleier tar seg av stell av «normale» føtter. Fotpleieren filer føttene, skraper av hard hud, pleier tørr hud og steller negler og neglebånd. Vi tilbyr også å legge shellac, vanlig farge eller fransk pedikyr. Fotterapeuten vil også file føttene, skrape av hard hud og pleie tørr hud og tørre negler, men i tillegg kan fotterapeuten hjelpe deg å iverksette tiltak som kan korrigere og redusere fotproblem. Fotterapauten kan i motsetning til fotpleieren behandle vanskelig negler som f.eks. inngrodde negler og neglsopp, fjerne vorter og liktorn og behandle fotsopp.

NÅR bør du gå til fotterapeut og medisinsk fotpleie?

Har du diabetes, bør du alltid gå til fotterapeut. En viktig oppgave for fotterapeuten er å forebygge sår/plager på diabetesføtter. Diabetes og småsår på tærne kan gi økt risiko for amputasjon og derfor er fotkontroll viktig. Det kan lønne seg å rådføre seg med lege om dette hvis man er usikker.

Gå til en fotterapeut hvis du trenger hjelp med:

  • fjerning av liktorner, hard hud og vorter

  • sopp på negler eller føtter

  • avlastninger

HVA kan man gjøre selv?

  • Bytt på hvilke sko du bruker

  • Ta fotbad hver uke

  • Bruk fotkrem etter at du har dusjet

  • Bruk fil og fjern hard hud

  • Klipp neglene jevnlig

Hvor LANG TID tar behandlingen?

En typisk behandling tar ca. 45 minutter. Ønsker du shellac i behandlingen, må du legge til 15-30 min.

For å se priser, gå til bestill time på avdeling Bergen Hudpleieklinikk Nesttun Amfi

Dersom du har mer spørsmål eller ønsker mer informasjon kan du ringe oss på 55 13 16 18

gavekort

Kjøp et gavekort til noen som fortjener det!

Du velger selv hvilken verdi gavekortene skal ha og hvordan den heldige skal motta gavekortet.

Gavekortet er gyldig i x dager.