Tlf. +47 55 13 16 18

Epost: shop@bergenhudpleieklinikk.no

Rødhet og synlige blodårer

Vi har alle blodkar i huden, men de er oftest så tynne at de ikke synes. Om blodkarene utvides, kalles de ofte sprengte blodkar. De kan forekomme hvor som helst på kroppen, men er vanligst i ansiktet og på ben. I ansiktete dreier det seg av og til om enkeltstående små forandringer i blodkarene på kinn og nese, men det kan også være større områder som gir et mer rødmusset inntrykk. På bena er det vanligere med større områder av synlige årer og sprengte blodkar. Det finnes flere årsaker til synlige blodårer i ansiktet, der de vanligste er:

  • solskadet hud
  • kuldeskadet hud
  • rosacea

Vi har erfaring med alle slags vaskulære behandlinger for de fine røde, nesten usynlige linjer, til de større, mørkere lilla eller blå. Vårt velutdannede personale møter med deg for å diskutere alternativer og utvikle en personlig behandlingsplan for å hjelpe deg å få bort dine synlige blodårer. Dette kan omfatte bruk av N-Lite laser, IPL, kjemisk peeling , sklerosering og hjemmeprodukter.

Hvem behandles IKKE med laser og IPL?

Behandlingen egner seg ikke for personer som har unormal arrdannelse eller sykdommer som gir lysømfientlighet. Behandlingen skal ikke gies rett etter avsluttet behandling med isotretinoin (roaccutan). Risikoen er høyere ved mørkere hudtyper. Selv om det ikke finnes dokumentasjon på at laserbehandlingen har noen som helst skadelig virkning ved graviditet, behandler vi ikke gravide og ammende. Solbrune mennesker vil ikke kunne få full effekt av behandlingen og bør vente til brunfarget er bleknet.

Hvilke OMRÅDER kan behandles mot synlige blodårer?

Vår velprøvde vaskulære behandling strekker seg til ansikt, hals, hender og kropp.

HVORDAN fungerer våre behandlinger mot synlige blodårer?

Din individuell behandling avhenger av hvilken type blodåre du ønsker å fjerne, og hvor de er plassert på kroppen din. Vi kan gi råd til bruk av laser, sklerosering eller kombinasjon av laser med cosmeceuticals- eller peelingprodukter for å gi best mulig resultat.

HVOR MANGE behandlinger trenger jeg for å fjerne eller redusere mine synlige blodårer?

Antall behandlinger som kreves er avhenger av hvilken type behandling som vi kommer frem til under konsultasjonen. Med behandling med N-Lite og IPL anbefaler vi i gjennomsnittlig 2-5 behandlinger med ca. 4 ukers intervall.

Vil behandlingen gjøre VONDT?

Den følelsen du får fra en N-Lite eller IPL-behandling er en svak prikkende følelse. Huden kan føles noe varm å ta på og rød i enkelte tilfeller, men de fleste kunder syns det er lite ubehag mot å få fjernet synlige blodårer.

Vil behandlingen FJERNE MINE SYNLIGE BLODÅRER for godt?

Behandlingen mot synlige blodårer er veldig effektiv og rettes direkte mot blodårene. Blodet inneholder hemoglobin som absorberer lyset og omdanner det til varme. Varmen ødelegger proteinet som sitter i veggene i blodkaret, noe som resulterer i at åreveggen klapper sammen, og åren vil gradvis forsvinne etter behandling. Effekten av behandlingen er langvarig, men kan forlenges ved å brukes sammen med spesielle produkter som vi kan anbefale deg og gjennom fortløpende vedlikeholdsbehandlinger som vi kan utføre for deg. I tillegg er det viktig at du pleier huden din regelmessig for å forebygge nye synlige blodårer.

Hva bør jeg være oppmerksom på ETTER BEHANDLINGEN?

Etter behandlingen må du unngå direkte soleksponering av det behandlede området de påfølgende 4 ukene og bruke solkrem med minimum faktor 30.

Hvor mye vil det KOSTE å bli kvitt mine synlige blodårer?

Under konsultasjon med vår utøver vil du få informasjon om selve behandlingen og priser. Behandlinger med kjemisk peeling starter fra kr 500. N-Lite behandlinger kan kjøpes som enkeltbehandlinger eller i en pakkeløsning og starter fra kr 900.

HVOR LANG tid tar behandlingen?

En typisk behandling tar omtrent 30 til 45 minutter.

For å finne ut mer informasjon om vaskulær behandlinger, kan du bestille en gratis konsultasjon eller ring 55 13 16 18 for mer informasjon.

gavekort

Kjøp et gavekort til noen som fortjener det!

Du velger selv hvilken verdi gavekortene skal ha og hvordan den heldige skal motta gavekortet.

Gavekortet er gyldig i x dager.