Tlf. +47 55 13 16 18

Rosacea

Rosacea er et hudproblem som er økende i antall tilfeller. Ferske studier viser at 15-20 % av alle nordmenn rammes av rosacea i en eller annen form. I motsetning til acne, rammer rosacea nesten bare ansiktet. De vanligste symptomene er rødhet og sprengte blodkar i ansiktet, ofte på kinn og nese.

Rosacea kan variere fra grad av rødhet og sprengte blodkar til inflammatoriske innslag som blemmer og byller, fremfor alt på nese og kinn, men også i panne og på hake. Rosacea kan forverres hvis man benytter irriterende utvortes produkter, men man kan også påvirkes av:

  • Temperaturvekslinger
  • Sterkt krydret mat
  • Fysisk anstrengelse
  • Stress
  • Blodtrykksmedisiner
  • Sol
  • Alkohol
  • Kortison

Vi kan hjelpe deg med å redusere din rosacea. Vårt velutdannede personale møter med deg for å diskutere alternativer og utvikle en personlig behandlingsplan. Dette kan omfatte bruk av N-Lite laser, IPL, kjemisk peeling og hjemmeprodukter.

Hvem behandles IKKE med laser og IPL?

Behandlingen egner seg ikke for personer med en bakgrunn av unormal arrdannelse eller sykdommer som gir lysømfientlighet. Behandlingen skal ikke gies rett etter avsluttet behandling med isotretinoin (roaccutan). Risikoen er høyere ved mørkere hudtyper. Selv om det ikke finnes dokumentasjon på at laserbehandlingen har noen som helst skadelig virkning ved graviditet, behandler vi ikke gravide og ammende. Solbrune mennesker vil ikke kunne få full effekt av behandlingen og bør vente til brunfarget er bleknet.

HVORDAN fungerer våre behandlinger mot rosacea?

Vi kan gi råd til bruk av IPL, laser og hjemmeprodukter for å gi best mulig resultat. Kombinasjonsbehandling med IPL og N-Lite laser kan i enkelte tilfeller utføres, slik at de aknelignende utbruddene reduseres.

Hvordan foregår en behandling?

Rødhet og de overfladiske karene kan behandles med en spesifikk karlaser, N-Lite, som er spesielt egnet for disse problemene.

Overfladiske kar kan også behandles med IPL.

Vi anbefaler alltid kombinert bruk med en av våre medisinske hudpleieserier for best resultat.

HVOR MANGE behandlinger trenger jeg for å fjerne eller redusere min rosacea?

Antall behandlinger som kreves er avhenger av hvilken type behandling som vi kommer frem til under konsultasjonen. Med behandling med N-Lite og IPL anbefaler vi i gjennomsnittlig 2-5 behandlinger med ca. 4 ukers intervall.

Vil behandlingen gjøre VONDT?

Den følelsen du får fra en N-Lite eller IPL-behandling er en svak prikkende følelse. Huden kan føles noe varmt å ta på og rød i noen tilfeller, men de fleste kunder syns det er lite ubehag mot å få redusert sin rosacea.

Vil behandlingen FJERNE MIN ROSACEA for godt?

Behandlingen mot rosacea er veldig effektiv og rettes direkte mot blodårene. Blodet inneholder hemoglobin som absorberer lyset og omdanner det til varme. Varmen ødelegger proteinet som sitter i veggene i blodkaret, noe som resulterer i at åreveggen klapper sammen, og åren vil gradvis forsvinne etter behandling. Effekten av behandlingen er langvarig, men kan forlenges ved å brukes sammen med spesielle produkter som vi kan anbefale deg og gjennom fortløpende vedlikeholdsbehandlinger som vi kan utføre for deg. I tillegg er det viktig at du pleier huden din regelmessig for å forebygge nye synlige blodårer.Kombinasjonsbehandlinger med IPL og N-Lite laser kan i enkelte tilfører utføres, slik at også de aknelignende utbruddene reduseres.

Hva bør jeg være oppmerksom på ETTER BEHANDLINGEN?

Etter behandlingen må du unngå direkte soleksponering av det behandlede området de påfølgende 4 ukene og bruke solkrem med minimum faktor 30.

Hvor mye vil det KOSTE å bli kvitt mine synlige blodårer?

Under konsultasjon med vår utøver vil du få informasjon om selve behandlingen og priser. N-Lite behandlinger kan kjøpes som enkeltbehandlinger eller i en pakkeløsning og starter fra kr 900.

HVOR LANG tid tar behandlingen?

En typisk behandling tar omtrent 30 til 45 minutter.

For å finne ut mer om vaskulære behandlinger, kan du bestille en gratis konsultasjon eller ring 55 131618 for mer informasjon.

For priser på vaskulære behandlinger, se vår nyeste prisliste eller ring 55 13 16 18.

gavekort

Kjøp et gavekort til noen som fortjener det!

Du velger selv hvilken verdi gavekortene skal ha og hvordan den heldige skal motta gavekortet.

Gavekortet er gyldig i x dager.