Tlf. +47 55 13 16 18

Epost: shop@bergenhudpleieklinikk.no

Babor behandlinger

BABOR sitt aller første produkt la grunnlaget for en helt ny trend innen skjønnhetspleien. Den legendariske HY-ÖL er den dag i dag et populært produkt. Oppfinnelsen av pleie-ampuller er en annen milestein BABOR har satt. BABOR har alltid hatt fullt fokus på profesjonell pleie med naturlige virkestoffer, men det er fasinasjonen av skjønnheten som har drevet dem videre siden 1956.

BABOR har fastlagt en global standard for behandlingsmetodene sine. Ved å utvikle og ritualisere BABOR-metoden gjør vi hver behandling til en spesiell opplevelse for kunden samtidig som forutsetningene for best mulig resultat på huden optimaliseres. Profesjonell bruk av produktene under behandlingen, utført av BABORs egne skjønnhetseksperter, er nødvendig for å oppnå full effekt – en effekt som både kan sees og føles.

HVORDAN fungerer behandlingen med BABOR?

Du ligger godt til rette på en behagelig behandlingsbenk og huden renses og klargjøres for behandling. Den unike effekten av BABOR sine ansiktsbehandlinger bygger på individuelt tilpassede pleieprodukter og svært avanserte behandlingsteknikker. BABOR behandlingene fokuserer ikke bare på resultatet, de inneholder også spesielle massasjeteknikker som tjener både huden og kroppen som helhet. Du kan puste ut, senke skuldrene og tanke energi samtidig som du erfarer hvordan aktive ingredienser og målrettede behandlingsmetoder gir liv til huden din.

Hva kan BABOR behandle?

  • Fuktighetsfattig hud

  • Livløs og trett hud

  • Aldrende hud

  • Sensitiv hud

  • Fet hud/kombinasjonshud

  • Skadet hud

  • Ung hud

  • Øyne

  • Lepper

For å se priser, gå til bestill time på avdeling Bergen Hudpleieklinikk Medispa  eller i Bergen Hudpleieklinikk Nesttun Amfi

Dersom du har mer spørsmål eller ønsker mer informasjon kan du ringe oss på 55 13 16 18

gavekort

Kjøp et gavekort til noen som fortjener det!

Du velger selv hvilken verdi gavekortene skal ha og hvordan den heldige skal motta gavekortet.

Gavekortet er gyldig i x dager.