Tlf. +47 55 13 16 18

Epost: shop@bergenhudpleieklinikk.no

Botox

Bergen Hudpleieklinikk har mange års erfaring med denne behandlingen. Botox er en effektiv og sikker behandling mot rynker som har erstattet en stor del av skjønnhetsoperasjoner med kniv. Botox (botulinumtoksin) er et laboratorieprodusert produkt, som ved injisering i huden, blokkerer nerveimpulser til små muskler og hindrer at disse musklene trekker seg sammen. På den måten blir den overliggende huden glatt og uten linjer og rynker.

Vi har til og med lært oss å skreddersy behandlinger på en slik måte at man bare behandler en liten del av ansiktet for at det skal se så naturlig ut som mulig. Man kan lamme enkelte muskler i pannen, mens andre får være. Målet er å ligne seg selv!

HVA er botox?

Botox er en reseptbelagt medisin som blir injisert i musklene og blokkere nerveimpulser. Dette reduserer muskelaktivitet som forårsaker linjer. Behandlingen brukes til å forbedre utseendet av moderate til dypere fine linjer og andre små linjer. Botox administreres av lege og sykepleier og vi benytter oss av markedslederen Azzalure og Dysport. Behandlingen virker for en kort periode (midlertidig).

HVA kan behandles med botox?

  • Moderat til dype linjer mellom bryn/sinnarynken

  • Pannen for å heve øyenbryn

  • Tversoverlinjer i panne

  • Ukontrollert blunking

  • Linjer som oppstår ved øynene

  • Overdreven svetting

  • Migrene

  • Tanngnisning

  • Tannkjøttsmil

  • Linjer på overleppe

HVORDAN utføres behandlingen?

Behandingen utføres ved at en liten mengde fortynnet botulinumtoksin blir injisert via en micro-nål i de områdene som behandles, noe som muliggjør kontrollert svekkelse av muskler.

Hvem skal IKKE ta botox?

Gravide og ammende skal ikke behandles med botox.

HVOR LENGE varer effekten av behandlingen?

Ved behandling av botox vil det alltid være individuelle tilpassinger og det påvirker hvor mange injekjonene som settes. Botoxen begynner å virke 2–4 dager etter behandlingen og det tar 1–2 uker før man oppnår full effekt. Varigheten er individuell, men i gjennomsnitt varer effekten 3–5 måneder etter første behandling. For å optimal effekt, vedlikeholdes behandlingen 2–3 ganger pr år.

Gjør behandlingen VONDT?

Ettersom behandlingen er rask, nålen som brukes er veldig tynn og det er små mengder væske som injiseres, vil opplevelsen gi lite ubehag. Mange personer vil sammenligne ubehaget med et myggstikk. Ved en slik behandling brukes ikke bedøvelse om dette ikke er svært ønskelig.

Hva bør jeg være oppmerksom på ETTER behandlingen?

Det er gunstig å bruke musklene som er behandlet så mye som mulig den første dagen etter behandling. Men ikke gni eller masser det behandlede området, da dette kan medføre at Botox sprer seg til nærliggende muskler slik at de kan inaktiveres for en tid. Dette kan resultere i at man får hengende øyelokk og assymetri i ansiktet, men dette er ikke farlig og vil gå over etter ca tre uker etter injeksjon. Etter behandlingen bør man ta det med ro, men det går ikke utover evnen til å kjøre bil eller lignende. Det er hittil ikke rapportert om varige bivirkninger. Det kan oppstå en lett ømhet eller et lite blåmerke på innstikkstedet. Noen kan få forbigående hodepine et par dager etter behandlingen.

Hvor mye vil det KOSTE å bli kvitt mine problemer?

Under konsultasjon med vår lege eller sykepleier vil du få informasjon om selve behandlingen og priser. Behandlinger med botox ligger mellom kr 1 800 – 4 500.

Hvor LANG TID tar behandlingen?

En typisk behandling tar ca 15 minutter.

For å finne ut mer om botox-behandlinger, kan du bestille en gratis konsultasjon eller ringe 55 13 16 18 for mer informasjon.

gavekort

Kjøp et gavekort til noen som fortjener det!

Du velger selv hvilken verdi gavekortene skal ha og hvordan den heldige skal motta gavekortet.

Gavekortet er gyldig i x dager.