Tlf. +47 55 13 16 18

Epost: shop@bergenhudpleieklinikk.no

Rynkebehandling

Bergen Hudpleieklinikk har mange års erfaring med denne behandlingen. Vi har til og med lært oss å skreddersy behandlinger på en slik måte at man bare behandler en liten del av ansiktet for at det skal se så naturlig ut som mulig. Målet er å ligne seg selv!

HVA er rynkebehandling?

I henhold til legemiddelforskriften angående reklame i forhold til reseptbelagte legemidler, er det ikke tillatt å nevne legemiddelet som brukes i behandlingen. Det er en reseptbelagt medisin som krever obligatorisk vurdering hos vår ansvarlige lege Dr Stein Tveten før behandlingen utføres. Dette gjelder før første behandling eller om det har gått et år siden siste lege godkjenning. Behandlingen administreres av vår lege og sykepleiere og må godkjennes en gang i året.

HVORDAN utføres behandlingen?

Behandlingen utføres ved at en liten mengde fortynnet stoff blir injisert via en micro-nål i de områdene som behandles.

Hvem skal IKKE ta medisinsk rynkebehandling?

Gravide og ammende skal ikke behandles. De som er overfølsom for innholdstoffene, har infeksjon eller betennelse på injeksjonssted, myasthenia gravis, Eton-Lamberts syndrom og nevromuskulære sykdommer.

HVOR LENGE varer effekten av behandlingen?

Grunnet EU-reglement (beskrevet ytterligere i Helsepersonelloven) er det ikke lov for oss å nevne reseptbelagte legemidler noen steder. Vi har heller ikke lov å gi informasjon om dette. Informasjon om forventede sluttresultater, varighet samt eventuelle bivirkninger/komplikasjoner vil bli gitt på konsultasjon.

Gjør behandlingen VONDT?

Ettersom behandlingen er rask, nålen som brukes er veldig tynn og det er små mengder væske som injiseres, vil opplevelsen gi lite ubehag. Mange personer vil sammenligne ubehaget med et myggstikk. Ved en slik behandling brukes ikke bedøvelse om dette ikke er svært ønskelig.

Hva bør jeg være oppmerksom på ETTER behandlingen?

Etter behandlingen bør man ta det med ro, men det går ikke utover evnen til å kjøre bil eller lignende. Ikke gni eller masser det behandlede området, da dette kan medføre at det muskelavslappende middelet sprer seg til nærliggende muskler slik at de kan inaktiveres for en tid. Dette kan resultere i at man får hengende øyelokk og asymmetri i ansiktet, men dette er ikke farlig og vil gå over etter ca tre uker etter injeksjon. Det kan oppstå en lett ømhet, hevelse, rødhet eller et lite blåmerke på innstikkstedet. Det kan bli litt nedsatt følelse i huden. Noen kan få forbigående hodepine og svimmelhet et par dager etter behandlingen. Alvorlige bivirkninger ved muskelavslappende behandling er svært sjelden, men kontakt alltid lege ved mistanke om en allergisk reaksjon, f.eks ved pusteproblemer eller svelgvansker. Det er hittil ikke rapportert om varige bivirkninger.

Hvor mye vil behandlingen KOSTE?

Under konsultasjon med vår lege eller sykepleier vil du få informasjon om selve behandlingen og priser.

Hvor LANG TID tar behandlingen?

En typisk behandling tar ca 15 minutter.

For å finne ut mer om rynkebehandling, kan du bestille en gratis konsultasjon på Bergen Hudpleieklinikk Medispa eller ringe 55 13 16 18 for mer informasjon.

Vi har 18 års aldersgrense på injeksjonsbehandlinger.

gavekort

Kjøp et gavekort til noen som fortjener det!

Du velger selv hvilken verdi gavekortene skal ha og hvordan den heldige skal motta gavekortet.

Gavekortet er gyldig i x dager.