Tlf. +47 55 13 16 18

Epost: shop@bergenhudpleieklinikk.no

Gaia Form

Gaia Form tilbyr en smertefri behandling mot cellulitter uten muskelkontraksjon eller for mye ubehag. Mange års forskning og kontrollerte studier ligger bak innføringen av denne behandling som består av electrolypolysis (nedbrytning av fettceller) og lymfedrenasje. Fettet fjernes på det stedet kunden ønsker, uten anstrengelser eller ubehag. Mengden av fettreduksjon varierer utfra den eneltes kroppsbygning , selv om noen mennesker kan reduseres med minst en hel størrelse etter første behandling.

Vi hjelper deg å forme din figur!
Gaia Form nye lymfedrenasje teknikk gjør det mulig å drenere væske ansamlinger i lymfesystemet uten å bruke manuell behandling. Lymfedrenasje er svært nødvendig for electrolipolysis behandling, for å bli kvitt de frie fettsyrer. Det er også mange mennesker som har problemer med opphopning av væske i hofter, lår og armer (ødem) og trenger lymfedrenasje. Mange overvektige mennesker har også dårlig fungerende lymfesystemet.

Hvilke OMRÅDER kan behandles?

Gaia form er mest brukt til å behandle mage, flanker, rumpe, overarmer og lår. Maskinen behandler også cellulitter på de nevnte områdene.

HVORDAN foregår behandlingen?
Etter målingene er tatt av kroppen din, ligger du på benken mens terapeuten plasserer elektroder på de områdene du har valgt. Hver og en er individuelt innstilt på en puls som du synes er behagelig. For de neste 60 minutter kan du føle pulsenes prikking i de ulike områdene av kroppen som er i sving. Det er den elektrostimulering som foregår inni selve fettcellene. I løpet av programmet er det en automatisk pip for å informere av scenen endringer.

Fordi triglyserider ikke kan utskilles gjennom cellemembranen, deler strøm og pulsfrekvens triglyserider til frie fettsyrer, som kan passere fritt gjennom cellemembranen for å bli utskilt i vevsvæsken, og videre transportert til lymfekar. Lymfedrenasjen øker sterkt og forenkler denne prosessen. Du vil bli bedt om å returnere neste uke for en videre behandling og kontroll av mål. Fett som fjernes holder seg borte for godt.

Hvem behandles IKKE med Gaia form?

Behandlingen egner seg ikke for personer med en bakgrunn av nyresykdommer, hepatitt eller annen leversykdom. Vi behandler ikke gravide og ammende, de som har hyperkolesterol, diabetes eller tidligere gjennomgått bypass. Dette gjelder også dem som har innsatt pacemaker, har fjernet lymfeknuter, har pågående hjerte-karsykdom eller nylig har gjennomgått operasjoner. Vi behandler ikke dem som har implantater av silikon, plast eller metall i behandlingsområde.

HVOR MANGE behandlinger trenger jeg for å redusere mine cm?

For å oppnå bærekraftige resultater anbefaler vi et kurs på 10-15 behandlinger gjennom en måned. De oppnådde resultat fra en behandling varer i ca 3-4 dager, mens de oppnådde resultater etter et kurs på 10-15 påfølgende behandlinger varer fra 6-8 måneder. I et celluliteprogram kan det i tillegg inngå behandlinger med cellulitemassasje (lymfedrenasje og bindevevsmassasje) og muskelaktivator. 

Vil behandlingen gjøre VONDT?

Nei, behandlingen gjør ikke vondt. Det eneste ubehag kan være kløe under putene.

Er det mulig å fjerne mine cm FOR ALLTID?

Oppnådde resultater etter et kurs på 10-15 påfølgende behandlinger varer fra 6-8 måneder. Når en behandlingsplan er fullført kan man velge behandlinger for vedlikehold på et senere tidspunkt for å opprettholde effekten. Prosedyren er like effektive for både menn og kvinner.

Hva bør jeg være oppmerksom på ETTER BEHANDLINGEN?

Det er viktig å være i aktivitet etter en behandling, i tillegg til å tilføre kroppen tilstrekkelig væske (vann). Et normalt, sunt kosthold sammen med daglig aktivitet vil ha en positiv effekt på kroppen med økt sirkulasjon, samt at man kvitter seg med avfallsstoffer på en mer effektiv måte. Det er mulig at du må opp mange ganger påfølgende natt etter for å bruke toalettet, da dette er en måte kroppen blir kvitt avfallsstoffer og overflødig vevsvæske!

Ettersom responsen etter en behandling er individuell, er det viktig at du lytter til kroppens signaler og tilpasser deg etter dem.

Hvor mye vil behandlingen KOSTE?

Under konsultasjon med vår utøver vil du få informasjon om selve behandlingen og priser.

HVOR LANG tid tar behandlingen?

Behandlinger tar 50-60 minutter, flere behandlinger i en pakke kan være nødvendig. Å spise en time før og etter behandlingen anbefales ikke.

For å se priser, gå til bestill time på avdeling Bergen Hudpleieklinikk Medispa  

Dersom du har mer spørsmål eller ønsker mer informasjon kan du ringe oss på 55 13 16 18

1 hendelser på “Gaia Form”

  1. Tilbakeping: Figurforming – BERGEN HUDPLEIEKLINIKK

Stengt for kommentarer.

gavekort

Kjøp et gavekort til noen som fortjener det!

Du velger selv hvilken verdi gavekortene skal ha og hvordan den heldige skal motta gavekortet.

Gavekortet er gyldig i x dager.