Tlf. +47 55 13 16 18

Epost: shop@bergenhudpleieklinikk.no

Green Peel behandlinger

GreenPeel® er utviklet av hudlege Dr.Christine Schrammek allerede i 1958. Den er kåret til nummer en i verden på naturlig hudfornyelse og er som en real treningsøkt for huden.

Dette er en svært effektfull og oppstrammende behandling som bekjemper tidlig aldring og tap av spenst, og som gir synlig bedring på rynker, akne, arr og store porer.

Peelingen inneholder ingen kjemiske stoffer som kan irritere huden og kan derfor brukes på sensitiv hud. Peelingen som består av 10 utvalgte urter, som inneholder enzymer, mineraler og vitaminer. Urtene som benyttes virker sterkt beroligende, betennelsesdempende, næringsgivende og hudfornyende. Behandlingen gir synlig hudforbedring på alle hudtyper og aldersgrupper.

Hvilke OMRÅDER kan behandles med Green Peel?

  • Ansikt
  • Hals
  • Decollte
  • Mage
  • Skuldre
  • Rygg

HVORDAN foregår behandlingen?

Green Peel kommer i 3 styrker. Etter at styrkegrad er avgjort, renses huden og klargjøres til behandling. Deretter påføres urteblandingen som pensles på det utvalgte området og masseres inn. Urtene vil trekke inn i huden hvor de jobber i dybden. Det finnes også en egen øyebehandling.

Party peel «cinderella» behandling, express behandlingen er den perfekte party peel, mens den krafigere behandlingen gir en hudfornyelse av overhuden.
Ønsker du å teste hvordan Green Peel fungerer eller ønsker en ekstra glød før helgen, er den letteste varienten Green Peel exspress på 30 min er perfekt behandling.

Green Peel® Fresh Up: Dette er den mildeste av de tre urtepeelene og blir populært kalt “Party Peel”. Årsaken er at huden får en så flott glød rett etter behandling at du kan gå rett på fest. Samtidig virker peelen både forebyggende og behandlende. Denne behandlingen utføres på ansikt, hals og decollete.

Green Peel® Energy: Dette er en dypere variant av den mildeste peelen. Behandlingen har effekt på rynker, pigmentflekker, store porer og akne. Denne peelen er også ideell som tilvenning til de dypere behandlingene. Den gir umiddelbar effekt uten at det setter begrensninger i hverdagen. Du vil være litt rød etterpå, men som regel ikke verre enn at du kan gå på fest neste dag. Denne behandlingen utføres på ansikt og hals, decollete eller øvre del av rygg.

Green Peel® Classic: Dette er den opprinnelige Green Peel og den sterkeste av de tre utgavene. Den bidrar til å stramme vevet og forbedrer og bekjemper ujevn, ru hud, tap av elastisitet, rynker, store porer, akne og arr. Rett etter behandlingen vil huden bli noe rød, og etter 3-4 dager vil du flasse. Etter 5-6 dager kommer du tilbake til oss for en oppbyggende behandling og du skal følge opp hjemme med tilrettelagte produkter. Resultatet blir total hudfornyelse. Denne behandlingen utføres enten på ansikt, hals, decollete, skuldre eller mage.

Hvem behandles IKKE med Green Peel?

Har du spesielle hudsykdommer, går på antibiotika, er under behandling med cellegift eller stråling, er gravid eller ammer, har nettopp gjort kjemisk peeling, brukt fruktsyrer, eller har herpes utbrudd? Da må du ta kontakt med oss for mer informasjon.

HVOR OFTE kan jeg ta behandlinger?

Det finnes egne programmer for hvor ofte behandlingene gjennomføres når det gjelder pigmentflekker, linjer og acne. Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Hva bør jeg være oppmerksom på ETTER BEHANDLINGEN?

Når du tar på huden din etterpå “gnistrer” det i huden. Denne følelsen avhenger av hvilke styrke man velger. Etter Energy-behandling vil man føle seg sår i huden, etter Classic-behandlingen vil du føle deg veldig sår i huden. Rødheten og den brennende gnistringen i huden varer ut dagen på styrke 1 og 2, men med styrke 3 vedvarer dette 3-5 dager etterpå. Som oppfølging tilbys skreddersydde produkter til hjemmebruk alt etter hvilken hudtilstand som skal behandles. Du bør bruke solfaktor og være forsiktig med sol.

HVOR LANG tid tar behandlingen?

Express: 30 min
Fresh up: 60 min.
Energy: 60 min.
Classic: 60 min.

For å se priser, gå til bestill time på avdeling Bergen Hudpleieklinikk Medispa  eller i Bergen Hudpleieklinikk Nesttun Amfi

Dersom du har mer spørsmål eller ønsker mer informasjon kan du ringe oss på 55 13 16 18

gavekort

Kjøp et gavekort til noen som fortjener det!

Du velger selv hvilken verdi gavekortene skal ha og hvordan den heldige skal motta gavekortet.

Gavekortet er gyldig i x dager.