Tlf. +47 55 13 16 18

Epost: shop@bergenhudpleieklinikk.no

Laser

Få en vakker og attraktiv hud på en trygg måte. N-lite er en effektiv medisinsk impuls dye laser, som uten å skade huden, pleier og forbedrer rynker, akne, lette akne arr, rosacea og rødhet/synlige blodkar. Den er en mild ikke-invasiv laser som stimulerer kroppens kollagen produksjon og styrker hudens elastisitet.
Den egner seg ypperlig for de som ønsker å forebyggende behandling av rynker og akne og N-Lite egner seg svært godt i kombinasjon med andre behandlinger.

Hvem kan ta behandling med laser?

Alle kan i utgangspunktet behandles. Det er likevel noen medikamenter og kremer man ikke bør benytte en tid før og etter behandlingen. Enkelte medikamenter som gir lysømfintlighet eller virker blodfortynnende skal unngås.

Hvem behandles IKKE med laser?

Behandlingen egner seg ikke for personer med en bakgrunn av unormal arrdannelse eller sykdommer som gir lysøfientlighet. Behandlingen gies ikke før 6 måneder etter avsluttet behandling med isotretinoin (roaccutan). Risikoen er høyere ved mørkere hudtyper. Selv om det ikke finnes dokumentasjon på at laserbehandlingen har noen som helst skadelig virkning ved graviditet, behandler vi ikke gravide og ammende.

Hvordan foregår en laser behandling?

Huden renses godt først og beskyttende briller settes på. Behandlingen vil ofte kjennes varm, men er ikke direkte smertefull.

N-Lite er spesielt designet for å treffe de små blodkarene i huden og trigge kroppens naturlige tilhelingsprosesser. Absorpsjonen av det gule lyset fra N-Lite laser gir en oppvarmende effekt og en lett betennelsestilstand i blodkarene. Dette frigjør cytokiner og vekstfaktorer som igjen stimulerer til kollagendannelse. Det frigjøres også oksygen, noe som er viktig i forhold til behandling av acne da det «dreper» de anaerobe acnebakteriene.

Kollagen er en av de viktige fibrene som er med å holde huden elastisk og spenstig. Man danner ikke kollagen selv etter tenårene, derfor vil kroppen gradvis bryte ned kollagenet og rynker oppstår. Ved å stimulere kroppen til å igjen danne eget kollagen, kan man forebygge og mildne rynker og arr.

Behandlingen blir utført av høyt kvalifiserte laserterapeuter etter en grundig konsultasjon.

HVOR LANG tid tar behandlingen?

En typisk behandling tar omtrent 30 til 45 minutter. Behandlingen tar i gjennomsnitt 30 minutter for et helt ansikt. Det er vanlig å ta behandling i snitt hver 3 måned. De første gangene kan det lønne seg å komme tilbake for en “touch up” etter 2 – 4 uker.

Antall behandlinger som behøves, varierer etter hva man ønsker å behandle, alvorlighetsgrad på indikasjonen samt respons.

Hva bør jeg være oppmerksom på ETTER BEHANDLINGEN?

Etter behandlingen må du unngå direkte soleksponering av det behandlede området de påfølgende 4 ukene og bruke solkrem med minimum faktor 30 daglig for å minimere risikoen for at hudforandringene kommer tilbake.

I de fleste tilfeller vi man ikke få noen synlige merker etter behandlingen, men enkelte kan få små røde merker som varer noen dager. Ettersom tilhelingsprosessen er individuell, er det viktig at du lytter til kroppens signaler og tilpasser deg etter dem.

For å beholde et bra resultat på lengre sikt, anbefaler vi vedlikeholdsbehandling – denne vil også kunne ha en forebyggende effekt. I tillegg er det viktig at du pleier huden din regelmessig, i tillegg til daglig beskyttelse mot solen.

Hos oss får du god informasjon om hupleie og bruk av de forskjellige produktene som er tilpasset deg og din hudtilstand.

Hva koster en N-Lite behandling?

Prisen for en behandling avhenger av en rekke faktorer, som f.eks hvilket område som skal behandles og metode/behandling som benyttes. N-Lite behandlinger kan kjøpes som enkeltbehandlinger eller i en pakkeløsning og starter fra kr 1800.

For mer informasjon om laser behandling, kan du bestille en gratis konsultasjon eller ring 55 131618 for mer informasjon.

For å se priser, gå til bestill time på avdeling Bergen Hudpleieklinikk Medispa

Dersom du har mer spørsmål eller ønsker mer informasjon kan du ringe oss på 55 13 16 18

4 hendelser på “Laser”

  1. Tilbakeping: Akne – BERGEN HUDPLEIEKLINIKK

  2. Tilbakeping: Akne Arr – BERGEN HUDPLEIEKLINIKK

  3. Tilbakeping: Linjer og rynker – BERGEN HUDPLEIEKLINIKK

  4. Tilbakeping: Rosacea – BERGEN HUDPLEIEKLINIKK

Stengt for kommentarer.

gavekort

Kjøp et gavekort til noen som fortjener det!

Du velger selv hvilken verdi gavekortene skal ha og hvordan den heldige skal motta gavekortet.

Gavekortet er gyldig i x dager.