Tlf. +47 55 13 16 18

Epost: shop@bergenhudpleieklinikk.no

Massasje

Pleie av kroppen er også pleie av sjelen. Prøv massasje med eteriske oljer eller varme stener og drøm deg bort til en annen verden. Stress setter sine spor på kroppen din og det lønner seg å få massert bort spenninger og stive muskler slik at man igjen kan yte sitt beste både på jobb og privat. Kroppen er din trofaste tjener. Gi den noe tilbake.

Massasje fremmer generell helse og velvære samt reduserer muskelspenninger. Ulike strekke-, tøye- og bløtvevsteknikker utøves for å redusere muskelknuter, anspenthet, stress og tretthet i muskulaturen samt stimulere blodsirkulasjonen. Massasje fremmer også rekreasjon. Resultatene som oppnås, er basert på klinisk og vitenskapelig erfaring.

HVORDAN fungerer behandlingen med massasje?

Behandlingen hos oss utføres på massasjebenk. Ulike teknikker, slik som stryking, knaing, pressing, friksjon, vibrering og tøying benyttes, og terapeuten bruker hendene og armer til å utføre teknikken. Klassisk massasje, idrettsmassasje, triggerpunktmassasje og aromaterapi er noen av metodene og teknikkene våre massører.

HVA kan massasje behandle?

Massasje blir ofte benyttet i forbindelse med stiv nakke og hodepine, men massasje er også en helhetlig behandling med mange fysiske, mentale og følelsesmessige fordeler. Det beste og kanskje viktigste aspektet ved massasje er berøring. Helt fra vi er nyfødte er berøring livsviktig, studier har vist at babyer som er utsatt for berøring utvikles tidligere enn babyer med mindre berøring. I tillegg har man sett økt motorikk, mer årvåkenhet og bedre sovemønster hos disse barna. Via berøring opplever man selvfølgelig en avslappende og beroligende effekt. Spesielt mennesker med psykiske lidelser som stress, depresjon og angst kan dra stor nytte av massasje.

Hva bør jeg være oppmerksom på ETTER massasjen?

Selv om man føler seg avslappet etter en massasjebehandling, kan det bli en del verking og murring i muskulaturen etterpå. Målet med massasjen er at man skal føle seg bedre, og det gjør man som oftest, men det hender at man blir uvel, føler seg trett eller kan ha smerter etter behandlingen. Dette skyldes at avspenning kommer i gang og muskulaturenbegynner å ”livne opp” igjen og da kommer ofte smerteopplevelsen og følelsene frem. Da kan muskulaturen verke en periode før den blir bedre. Det er ikke farlig og går over etter 1 eller 2 dager. Det hjelper å drikke mye vann, slappe av og gå på rolige turer.

Hvor MANGE behandlinger trenger jeg?

Dette er veldig individuelt og varierer fra person til person og fra tilstand til tilstand, men vi anbefaler alltid 3 timer med massasje med 1 ukes mellomrom.

For å se priser, gå til bestill time på avdeling Bergen Hudpleieklinikk Medispa

Dersom du har mer spørsmål eller ønsker mer informasjon kan du ringe oss på 55 13 16 18

gavekort

Kjøp et gavekort til noen som fortjener det!

Du velger selv hvilken verdi gavekortene skal ha og hvordan den heldige skal motta gavekortet.

Gavekortet er gyldig i x dager.