Tlf. +47 55 13 16 18

Epost: shop@bergenhudpleieklinikk.no

Økologisk Hudpleie fra Mességué

Maurice Mességué er viden kjent i Frankrike, og store deler av verden, som forkjemper mot forurensning, kunstgjødsel og sprøytemidler. Hans virksomhet har produsert og solgt hudpleieprodukter basert på plantestoffer siden 1958. Produksjonen er basert på forskning, 450 års familietradisjon og erfaring i bruk av urter på huden. De kan bringe Frankrikes spa atmosfære inn i rommet. Duften av naturlige planter vil følge deg gjennom en behandling som er tilpasset din hud.

Mességué – vinner av kosmetikkens Oscar – har lokket frem naturens hemmelige virkestoffer slik at du kan få den optimale behandling av din hud.

Huden eldes, men du bestemmer farten!

Behandlingen gjenoppretter hudens naturlige helse, stimulerer til fornyelse og ungdommelig glød.

Hva kan Mességué BEHANDLE?

 • Fuktighetsfattig hud

 • Aldrende hud

 • Sensitiv hud

 • Fet hud/kombinasjonshud

 • Tørr hud

 • Akne

 • Rosacea

 • Eksem

 • Psoriasis

Hvordan foregår Mességué behandlingen?

Klassisk ansiktsbehandling fra Mességué gir synlig hudforbedring på alle hudtyper og aldersgrupper. Én enkelt ansiktsbehandling kan gi umiddelbar effekt. Ofte ser du det i form av at huden får bedre glød og den føles mykere og fastere. Men akkurat som med trening merkes de virkelige resultatene først på litt lengre sikt.

Luksus ansiktsbehandling fra Mességuéer en antirynkebehandling satt sammen av antirynkeprodukter og massasje av rygg, armer og ansikt med varme stener. Huden får en frisk glød og kroppen får avslapning og ro. Ren luksus!

Vår signaturbehandling fra Mességué er en klassisk ansiktsbehandling som begynner med en rygg-/nakkemassasje og avsluttes med en spesialmaske. Total pleie som gir deg strålende, regenerert hud og og en kropp i harmoni med seg selv.

Hva gjør Mességué SPESIELT?

 • Tester ikke på dyr.
 • Inneholder ikke parfyme og syntetiske fargestoffer
 • Inneholder ikke syntetiske konserveringsmidler
 • Inneholder ikke genmanipulerte planter
 • Inneholder ikke petrolater (mineraloLje, silikon, PEG)
 • Er ikke-ioniserende

HVA gjør Mességué?

Alle plantene i kremene blir testet i henhold til kvalitet, effektivitet og renhet hos både forhandler og på uavhengige laboratorier. De produserer økologisk klassisfiserte produkter og naturlige produkter. De tilbyr skreddersydde produkter til hjemmebruk alt etter hvilken hudtype eller hudtilstand som skal behandles.

HVOR LANG tid tar behandlingen?

Klassisk ansiktsbehandling : 60 min.
Luksus ansiktsbehandling: 90 min.
Vår signaturbehandling: 90 min.

For priser på Mességué-behandlinger, se vår nyeste prisliste eller ring 55 13 16 18.

gavekort

Kjøp et gavekort til noen som fortjener det!

Du velger selv hvilken verdi gavekortene skal ha og hvordan den heldige skal motta gavekortet.

Gavekortet er gyldig i x dager.