+47 55 13 16 18

Spa

 

Ordet spa kommer fra latin ”salus per aqua”, som betyr helse gjennom vann. Behandlinger med vann og ingredienser fra havet som salt, vann, tang, tare, mineraler og stener gir deg helse og vælvere. Sammen med pleiende ingredienser fra urter og planter blir behandlingene harmonisk og forfriskende. Rekreasjon for sjel og kropp. Slapp av, du fortjener det!

HVORDAN fungerer spa behandlingene?

I spa behandlinger kombinerer vi alle elementene: Varme, vann, salt, stener og berøring med massasje. Du ligger på en behandlingsbenk, tildekt av håndklær. Kun området som behandles er eksponert.

I Hammamspa behandlingene starter vi med å vaske kroppen med den tradisjonelle sorte såpen for å forberede huden til peeling fra topp til tå med en tradisjonell hammam hanske. Føl hvordan bekymringene renner bort mens du vaskes med vann.

Du kan avslutte behandlingen her og bli massert inn med en hammam body lotion, eller du kan fortsette med en halv time med klassisk massasje og idrettsmassasje på rygg eller ben eller avslutte med en times aromaterapi.

HVA kan spa behandlingen behandle?

Peelingen gir hudfornyelse, motvirker ingrodde hår og renser porene. Massasje som blir utført er en blanding mellom klassisk massasje og idrettsmassasje eller aromaterapi og henter derfor fordelene fra disse behandlingsformene.

For priser på behandlinger, kan du se på vår nyeste prisliste eller ringe 55 131618.