Tlf. +47 55 13 16 18

Epost: shop@bergenhudpleieklinikk.no

Muskelaktivator

Bergen Hudpleieklinikk bruker en muskulær elektrostimulering fra Italia som kalles ‘Transion’. Transion er en effektiv metode for muskel trening og bli kvitt cellulitter.

Vi hjelper deg å forme din figur!

Transion behandling gir deg raske resultater. Denne behandlingen skaper en rask isotonisk muskelbevegelser via en elektrisk stimulering – den rett og slett etterligner kroppens naturlige muskelbevegelser. Det fungerer som om du gjør sit-ups, uten å svette. Ingen energi tilføres til muskelen og kroppen må derfor trekke fra kroppens fett lager for å utføre oppgaven.

Hvilke OMRÅDER kan behandles?

Transion er mest brukt til å behandle mage, flanker, rumpe og lår. Maskinen behandler også cellulitter på rumpe, lår og mage.

Fordelene med denne fremgangsmåten er:

  • Restaurering av vevets spenst og styrke (Transion gir en løftende effekt på huden i tillegg til en styrkende effekt på muskler)
  • Økt muskelmasse
  • Økt blodstrøm og lymfedrenasje av omkringliggende vev.
  • Lokalisert splitting av fettcellene (reduksjon i cellulitter)
  • Foryngelse av legemet

HVORDAN foregår behandlingen?

Transion kombinerer to muskelbevegelser. Gjennom bestemte uregelmessige, trapesformede impulser (som er unike for Transion), vil muskelen ikke bare trekke seg sammen, men også “vri seg”. Denne lette bevegelsen trenger ekstra energi, noe som vil si at fettsyrer forbrennes og væske og avfallsstoffer mellom cellene fjernes. Resultatet er en umiddelbar reduksjon i centimeter i det behandlede området.

Hvem behandles IKKE med Transion?

Behandlingen egner seg ikke for personer med en bakgrunn av nyresykdommer, hepatitt eller annen leversykdom. Vi behandler ikke gravide og ammende, de som har hyperkolesterol, diabetes eller tidligere gjennomgått bypass. Dette gjelder også dem som har innsatt pacemaker, har fjernet lymfeknuter, har pågående hjerte-karsykdom eller nylig har gjennomgått operasjoner. Vi behandler ikke dem som har implantater av silikon, plast eller metall i behandlingsområde.

HVOR MANGE behandlinger trenger jeg for å redusere mine cm?

For å oppnå bærekraftige resultater anbefaler vi et kurs på 10-15 behandlinger gjennom en måned. De oppnådde resultat fra en behandling varer i ca 3-4 dager, mens de oppnådde resultater etter et kurs på 10-15 påfølgende behandlinger varer fra 6-8 måneder. Denne behandlingen kan mottas tre ganger per uke.

Vil behandlingen gjøre VONDT?

Du vil føle en liten kribling, deretter en komfortabel sammentrekning av muskelen. Det er ingen belastning på bein, ledd eller hjertet. Bevegelsene av Transion ikke rive noen muskelfibre, så du vil ikke oppleve noen sårhet; du kan bare lene deg tilbake og la Transion gjøre jobben for deg!

Er det mulig å fjerne mine cm FOR ALLTID?

Oppnådde resultater etter et kurs på 10-15 påfølgende behandlinger varer fra 6-8 måneder. Når en behandlingsplan er fullført kan man velge behandlinger for vedlikehold på et senere tidspunkt for å opprettholde effekten. Prosedyren er like effektive for både menn og kvinner.

Hva bør jeg være oppmerksom på ETTER BEHANDLINGEN?

Det er viktig å være i aktivitet etter en behandling, i tillegg til å tilføre kroppen tilstrekkelig væske (vann). Et normalt, sunt kosthold sammen med daglig aktivitet vil ha en positiv effekt på kroppen med økt sirkulasjon, samt at man kvitter seg med avfallsstoffer på en mer effektiv måte. I tilfelle cellulitter må man være oppmerksom på at i et celluliteprogram kan det inngå behandlinger med cellulitemassasje og lymfedrenasje

Ettersom responsen etter en behandling er individuell, er det viktig at du lytter til kroppens signaler og tilpasser deg etter dem.

Hvor mye vil behandlingen KOSTE?

Under konsultasjon med vår utøver vil du få informasjon om selve behandlingen og priser.

HVOR LANG tid tar behandlingen?

Behandlinger tar 30-45 minutter, flere behandlinger i en pakke kan være nødvendig. Å spise en time før og etter behandlingen anbefales ikke.

For priser og bestilling av gratis konsultasjon, se vår Fixitapp eller ring 55 131618.

1 hendelser på “Muskelaktivator”

  1. Tilbakeping: Figurforming – BERGEN HUDPLEIEKLINIKK

Stengt for kommentarer.

gavekort

Kjøp et gavekort til noen som fortjener det!

Du velger selv hvilken verdi gavekortene skal ha og hvordan den heldige skal motta gavekortet.

Gavekortet er gyldig i x dager.