Tlf. +47 55 13 16 18

Epost: shop@bergenhudpleieklinikk.no

Vippe Extensions

Vippeforlengelse gir lengre og fyldigere vipper om varer helt til dine egne vipper faller av. Du fremhever dine øyne, slipper maskara og ser alltid våken ut om morgenen. Riktig påsatt vippeextensions ser naturlig ut og føles naturlig selv om du får tykkere og lengre vipper. På Bergen Hudpleieklinikk bruker vi kunstfiber vipper som gir det mest naturlige resultatet. 

Hva bør jeg være oppmerksom på FØR vippe extension?

 • Våre egne vipper vil naturlig falle av da de har en syklus på rundt 90 dager. Les mer her. Første påfyll anbefales derfor etter 2 uker for å opprettholde maksimal fylde på vippene.

 • Utifra vippenes helse, styrke og lengde finner vi lengde og tykkelse på vippene. Noen tåler fint volum, mens andre må velge mellom klassiske vipper og blanding mellom klassiske vipper og volum. Noen med veldig fine og korte vipper vil ikke være i stand til å oppnå så dramatisk effekt som en med mer fyldige og sterkere vipper. Fortell hvilken stil du er interessert i, så finner vi den beste løsningen til deg. 

 • Vår helse påvirker vippene. Det betyr at du i perioder tåler mindre tyngde og lengde på vippene, at du mister mer vipper og må ha oftere påfyll. Det som påvirker vippene kan være stress, hormonelle forandringer, sykdom, allergi, autoimmune sykdommer, fete øyelokk og tørre og rennende øyne.   

 • Møter du opp til timen med makeup og ikke rengjorte vipper, bruker vi mye av tiden din til opprydding. Da blir det mindre vipper på deg! Vi anbefaler derfor at du kommer uten makeup og med rene vipper.

 • For å opprettholde en flott vippe extension og få den til å vare, så må man behandle dem riktig. Hvis du sover urolig, gjør ting ubevisst og elsker mascara, så er kanskje ikke vippe extensions noe for deg. De krever vedlikehold og godt stell hjemme. Hvis du heller vil gnu, gnikke, plukke på og sove med hodet nede i puta, dropp vippe extensions! Prøv da heller vippebøy istedet.

HVORDAN foregår behandlingen?

Du ligger avslappet på en benk mens vippeteknikeren legger på vipper. Det er ikke ubehagelig eller vanskelig å slappe av. De fleste sovner under behandlingen.

Hva bør jeg være oppmerksom på ETTER behandlingen?

 • Når man har fått et nytt sett med vippe extension, må man bruke en egen produsert NovaLash rens til vippene.

 • Bruk kun egen produsert NovaLash maskara hvis du må. 

 • Bruk ikke sminkefjernere eller maskara som inneholder clycol. De vil bryte bindingene i limet og få vippene til å falle av raskere.

 • Unngå å dra i vippene. Ikke gni eller dra i dem. Etter vask skal de klappes tørr.

 • Ikke bruk permanent vippebøy på vippe extension.

 • Ikke bruk vippetang på vippe extension.

 • Oppretthold vippe extension med regelmessig avtaler om påfyll.

 • Har man mindre enn 20 vipper på øynene når man skal ta påfyll, så regnes det som fullt sett.

 • Vi bruker en farmasøytisk lim som ikke ødelegger den naturlige vippen. Den er fleksibel og bøyer seg sammen med vippen. Den er FDA godkjent og fri for formaldehyd.

 • Vippene er umiddelbar olje og vann sikker. Du kan gå rett i dusjen, sauna, trene, ta ansiktsbehandling osv.

HVOR LANG tid tar behandlingen?

Den første behandlingen tar fra 90 minutter, avhengig av hvilken type vippe extension du velger.

For å se priser, gå til bestill time på avdeling Bergen Hudpleieklinikk Medispa  eller i Bergen Hudpleieklinikk Nesttun Amfi

Dersom du har mer spørsmål eller ønsker mer informasjon kan du ringe oss på 55 13 16 18

1 hendelser på “Vippe Extensions”

 1. Tilbakeping: LVL Vipper – BERGEN HUDPLEIEKLINIKK

Stengt for kommentarer.

gavekort

Kjøp et gavekort til noen som fortjener det!

Du velger selv hvilken verdi gavekortene skal ha og hvordan den heldige skal motta gavekortet.

Gavekortet er gyldig i x dager.