Tlf. +47 55 13 16 18

Epost: shop@bergenhudpleieklinikk.no

Aromaterapi

Aromaterapi er en massasjeform med bruk av eteriske dufter og rolig massasje. Massasjeformen som brukes er hentet fra klassisk massasje.

Det brukes hovedsakelig tre teknikker hentet fra klassisk massasje; effleurage (stryking), petrissage (knaing) og friksjon . Behandlingen er godt egnet til generell avslapping og avspenning, og er også effektiv for lindring av spesifikke problemer, slik som stiv nakke, ryggsmerter og hodepine. Massasjen stimulerer både blod- og lymfesirkulasjon som igjen hjelper kroppen med å bli kvitt avfallstoffer, og man oppnår smidigere og mer elastisk muskulatur. Dette vil naturligvis også redusere muskelsmerterter. Massasje kan blant annet fremme velvære, bedre søvnkvalitet og gi mer overskudd.

Under behandlingen ligger man på massasjebenk og er tildekt av håndkler, kun området som jobbes med er eksponert. Behandlingen starter med effleurage; myk massasje som varmer opp muskulaturen. Deretter vil massasjeterapeuten bruke en kombinasjon av petrissage varianter, alt etter hva slags massasje som er ønsket eller som trengs. Det brukes massasjeolje med eteriske oljer for å oppnå passe friksjon. Ingen to kropper er like, så hver enkelt vil få en massasje tilpasset sin kropp

gavekort

Kjøp et gavekort til noen som fortjener det!

Du velger selv hvilken verdi gavekortene skal ha og hvordan den heldige skal motta gavekortet.

Gavekortet er gyldig i x dager.