Tlf. +47 55 13 16 18

Epost: shop@bergenhudpleieklinikk.no

Makeup

Makeup er et stort og spennende felt. Ønsker du litt veiledning, skal du i bryllup eller konfirmasjon eller ønsker du å bli sminket av profesjonelle, så hjelper vi deg. Skal du ut på noe spesielt etter en ansikts behandling, så legger vi gjerne en lett dag makeup etter hudpleie behandlingen. Bare husk å gi beskjed når du bestiller time, slik at vi setter av litt ekstra tid. Vi bruker lette kvalitets produkter, og selvfølgelig er all makeup som brukes allergi testet. Våre favoritt makeup serier er Glo Minerals. Dette er produkter som brukes av profesjonelle makeup artister, hud og frisørsalonger og makeup artist skoler. Serien er spesielt fin å bruke for oss som bor i et skandinavisk klima. Endringer i temperaturer fra varm til kald gjør at mange av oss blir tørre eller sensible i huden. Glo Minerals har fuktighetsbevarende og beskyttende ingredienser for å kunne gi ekstra pleie.


HVA gjør vi?

  • Dag-makeup

  • Kvelds-makeup

  • Brude make up

  • Make up kurs

HVORDAN foregår behandlingen?

  • Dag-makeup: En dag makeup skal være delikat og litt dus i fargene. Vi sminker deg samtidig som vi gir deg personlige råd og veiledning.

  • Kvelds-makeup: Skal du på fest, -i selskap, -bryllup, -eller en annen stor anledning, så legger vi gjerne make up’en for deg. Unn deg selv den luksus det er å bli sminket av en profesjonell makeupartist. Du vil garantert se stor forskjell! En aftenmakeup skal tilpasses lyset den skal fungere i, og selvsagt antrekket du skal ha akkurat den kvelden. Makeup lagt av en makeup artist vil ha en mye lengre holdbarhet, og holde seg fin til kvelden er over. En aften makeup kan være mer vågal og sterk i både farger og uttrykk. Det er antrekk, anledning, og din personlighet som avgjør hvordan vi legger makeup’en.

  • Brudemake up: På prøvetimen kan du planlegge makeup i forhold til frisyre og hårpynt. Det lønner seg å ta med bilde av brudekjolen og hodepynt som slør, diadem o.l. hvis du skal bruke det. Vi hjelper deg å finne den stilen som gjør at du fremstår fra din beste side. Les mer..

  • Make up kurs: Dag, aften, red carpet, brud, galla, foto. Vi tilbyr makeup kurs hvor du kan lære mer om hvordan du skal sminke ditt ansikt. Ta med deg venninne gjengen, sy forening, arbeidskolleger, litteraturklubben, og kom på kurs. Det er sosialt, hyggelig og lærerikt.Minimum 3 deltagere og max 5 stk.

Hva bør jeg være oppmerksom på FØR make up?

Skal du farge og forme bryn, lønner det seg å gjøre dette litt før du får lagt make up. Nyfargede bryn kan ofte få et litt “hardt” uttrykk og napping gjør ofte huden rød og irritert.

Hva gjør vi ETTER behandlingen?

Du bør ha med deg produkter til å fikse på makeupen utover dagen eller kvelden.

Hvor lang TID tar behandlingen?

En tradisjonell time tar fra 45 min.

For å se priser, gå til bestill time på avdeling Bergen Hudpleieklinikk Medispa  eller i Bergen Hudpleieklinikk Nesttun Amfi

Dersom du har mer spørsmål eller ønsker mer informasjon kan du ringe oss på 55 13 16 18

gavekort

Kjøp et gavekort til noen som fortjener det!

Du velger selv hvilken verdi gavekortene skal ha og hvordan den heldige skal motta gavekortet.

Gavekortet er gyldig i x dager.