Tlf. +47 55 13 16 18

Epost: shop@bergenhudpleieklinikk.no

Ørehulling

Liker du vakre smykker?

Det gjør vi! Vi mener også at du bør være i stand til å bære vakre smykker uten å måtte bekymre deg for kontaktallergi. Og at dine barn eller barnebarn skal ha den samme muligheten. Det er derfor Blomdahl eksisterer.

Nikkelallergi er en uhelbredelig kontaktallergi som kan utvikle seg til enhver tid i livet, for eksempel hvis du bruker smykker som inneholder nikkel. I motsetning til det mange tror, er ​​gull og sølvsmykker og smykker kalt “nikkel-fri” aldri helt fri fra nikkel. “Nikkelfritt” blir det kalt hvis det er mindre lekkasje av nikkel enn 2,0mg/cm2 per uke. Blomberg sine produkter har mindre en 0,0002mg/cm2 pr.uke. 10 000 gr mindre nikkel en i “nikkelfritt”.

Blomdahl er en trygg måte å se bra ut hver dag.

Å lage vakre smykker er en komplisert kunst. Å lage vakre smykker som tar hensyn til brukerens helse er enda vanskeligere. Det krever ambisiøs produktutvikling, presisjon og uavhengige kvalitetskontroller. Ikke alle lykkes, men ender opp med å gå på akkord med hudvennlighet. Dette er noe Blomdahl aldri vil gjøre. Smykkene vil alltid være både vakker og trygge å bruke.

Hvordan utføres ørehullingen?

Vi vil sammen med deg finne den beste plasseringen for øredobben. Øret blir spritet og øredobben blir skutt inn. Vi kan ta begge hull samtidig hvis man skal ha 2 hull i ørene. Vi bruker plastikk øredobb på barn og kirurgisk stål på voksne. Behandlingen tar ca. 20 min.

Hva bør jeg tenke på etter behandlingen?

 1. Ta aldri på øredobben med urene hender og ikke snurr på øredobben.
 2. Rengjør dine nye hull (forside og bakside) nøye to ganger om dagen. Bruk flytende såpe og rennende vann en gang om dagen, f.eks i kombinasjon med en dusj. Skyll deretter godt med rennende vann og tørk med kleenex eller Q-tips. Annen rengjøring gjør du enkelt med Blomdahl Piercing Aftercare servietter. Ikke ta ut øredobbene ved rengjøring.
 3. Pass på at det alltid er rent, tørt og luftig rundt det nye hullet.
 4. Dekk til øreflippen når du påfører hårspray, parfyme, hårfarge eller andre kjemikalier.
 5. Vær ekstra forsiktig når du trekker klær over hodet slik at ikke øresmykkene fester seg til klærene.
 6. Behold øredobben i øret i 6 uker før de byttes ut. 
 7. Etter 6 uker (brusk ca 12 uker) tar du forsiktig ut innskytningsøredobbene – gjerne direkte etter dusj/hårvask. Vær forsiktig når du umiddelbart deretter setter inn de nye øredobbene med nøye rengjorte hender. Vi anbefaler hudvennlige Blomdahl Caring Jewellery smykker.
 8. Unngå å være uten øredobber det første året etter piercingen, da hullet kan krympe og gro igjen.
 9. Ved bad i basseng, hav eller sjø: absolutt ikke under de første dagene. Vent så lenge som mulig, bad så kort tid som mulig, unngå å ha hodet under vannet. Når du kommer opp:
  1. Alternativ A: om dusj er tilgjengelig, ta flytende såpe som man skummer opp, skyll nøye etterpå, tørk det tørt med ren Q-tips eller en ren kleenex.
  2. Alternativ B: Gjør rent med Blomdahl Piercing Aftercare rengjørings servietter, la det luft tørke.

Viktig ved infeksjon: hvis hullet er i den største delen av øret, dvs. i øreflippen, så ta ut øredobben og vask rent. Hvis det ikke har blitt bedre dagen etter må du kontakte lege. Hvis hullet er i ørets brusk må du ta ut øredobben, vaske rent og oppsøke lege. Er problemet slik at du er i tvil, ta kontakt med lege.

OBS: Ved bruk av uegnede øresmykker etter legeperioden vil det fortsatt være en risiko for å utvikle allergi. Vi anbefaler Blomdahl Caring Jewellery – utviklet i samarbeid med hudleger.

Slik fjerner du øre piercing smykkene:

Vask øre og hender. Hold rundt smykkedelen på ørets fremside med fingrene, med den andre hånden vipper du baklåsen til den ene siden slik at du kjenner at plasten gir etter, vipp deretter på samme måte den andre veien og baklåsen løsner enkelt

For å se priser, gå til bestill time på avdeling Bergen Hudpleieklinikk Medispa  eller i Bergen Hudpleieklinikk Nesttun Amfiy

Dersom du har mer spørsmål eller ønsker mer informasjon kan du ringe oss på 55 13 16 18

gavekort

Kjøp et gavekort til noen som fortjener det!

Du velger selv hvilken verdi gavekortene skal ha og hvordan den heldige skal motta gavekortet.

Gavekortet er gyldig i x dager.