Tlf. +47 55 13 16 18

Epost: shop@bergenhudpleieklinikk.no

Gelenegler

Gelenegler kan forlenge dine egne negler og finnes i mange farger og design. De blir herdet i UV-lys, er luktfrie når de monteres og har en vakker glans. Gelenegler passer fint for alle som har flisete og sprukne negler. De motvirker også neglebiting og ser naturlige ut.

Gelenegler har lang holdbarhet. Det er først og fremst hvordan de er lagt på og herdet som avgjør hvor lenge de holder seg. Det kan derfor lønne seg å la en profesjonell montere neglene.

Det er også viktig at profesjonelle fjerner kunstige negler. Hvis du prøver å fjerne dem selv, kan du skade den naturlige neglen. Gelenegler kan ikke fjernes med aceton (neglelakkfjerner). De må files bort av en neglepleier. Du bør ikke prøve å file den bort selv, ettersom du kan skade dine egne negler.

Etterfylling er bare nødvendig en gang i måneden. Med gelenegler får de naturlige neglene vokse fritt, samtidig som de er beskyttet av geleen.

Gelenegler kan løsne eller sprekke når det er kaldt vær, så du må bruke votter. Kunstige negler må ikke brukes dersom du lider av hudproblemer eller har betente negler.

Tips:

  • Klipp ikke gelenegler. Da vil de sprekke. Unngå i det lengste å file dem da de er forseglet i tuppen

  • Bruk hansker når du vasker, gjør hagearbeid og lignende. Dette for å bevare neglene lengst mulig.

  • Bruk negleolje hver dag!

  • Ikke pill på neglene hvis det har kommet en løs flik!

  • Etterfyll innen 2-4 uker for at neglene skal holde seg flott og velstelt. Det varierer etter hvor hurtig neglen vokser og hvordan man behandler dem.

gavekort

Kjøp et gavekort til noen som fortjener det!

Du velger selv hvilken verdi gavekortene skal ha og hvordan den heldige skal motta gavekortet.

Gavekortet er gyldig i x dager.