Tlf. +47 55 13 16 18

Epost: shop@bergenhudpleieklinikk.no

Shellac

Den største forskjellen på shellac og tradisjonell neglelakk er at shellac herdes ved hjelp av UV-lys, mens tradisjonell neglelakk lufttørker. Shellac varer derfor som regle mye lengre enn vanlig neglelakk og bør fjernes av profesjonelle slik at neglene ikke skades ved fjerning.

Shellac påføres som en neglelakk – underlakk, farge, overlakk – og herdes i UV-lys så det er ingen tørketid. Den har ulike farger med nyanser, fra vakker fransk rosa og hvit, til sirene rød og dype mørke toner. Hva du ønsker av farge og finish er opp til deg. Formelen er tynn og fleksibel som neglelakk. Ikke bare ser den naturlig ut, den gir også naturneglen beskyttelse med nydelige farger som motstår riper og avskalling.

Vi anbefaler etterbehandling etter 2-3 uker for at neglene skal vise seg fra sin beste side.

Hvis du ønsker å fjerne shellac gir vi deg en minimanikyr som pleier og nærer neglesengen. Først vil behandleren file oppå neglen, så legges en bomullsdott dyppet i aceton oppå neglen, så blir den pakket inn i aliminiumsfolie. Folien skal ligge på i 10-20 minutt. Behandlingen avsluttes med negleforsterker, negleolje og krem.

Tips:

  • Klipp ikke negler med shellac. De skal kun files eller vil de sprekke. Unngå i det lengste å file dem da de er forseglet i tuppen

  • Bruk hansker når du vasker, gjør hagearbeid og lignende. Dette for å bevare neglene lengst mulig.

  • Bruk negleolje hver dag!

  • Bruk acetonfri neglelakkfjerner på shellac. Aceton løser opp shellac.

  • Ikke pill på neglene hvis det har kommet en løs flik!

  • Etterfyll innen 2-4 uker for at neglene skal holde seg flott og velstelt. Det varierer etter hvor hurtig neglen vokser og hvordan man behandler dem.

1 hendelser på “Shellac”

  1. Tilbakeping: Manikyr – BERGEN HUDPLEIEKLINIKK

Stengt for kommentarer.

gavekort

Kjøp et gavekort til noen som fortjener det!

Du velger selv hvilken verdi gavekortene skal ha og hvordan den heldige skal motta gavekortet.

Gavekortet er gyldig i x dager.