Tlf. +47 55 13 16 18

Epost: shop@bergenhudpleieklinikk.no

TCA Peel

TCA peel gir fantastiske resultater og avslører sunnere og mer ungdommelig hud med kort rekonvalisent tid. Den er utmerket for solskader, pigmentflekker, akne og aknearr.

Vi bruker TCA Peel 15% og behandlingen fører til en oppløsning av det øverste lag av stratum-corneum, som gir et jevnere og mykere utseende av huden. Peelingen kan også bidra til å redusere fine linjer, hyper-pigmentering og ujevn farge.

Hvordan behandler jeg huden før en TCA behandling?

For å oppnå de ønskede resultatene av TCA peeling behandling, brukes Duve Medicas hudprogram i minst 4-6 uker før behandlingen og 8 uker for mørkere hudtoner.

Dette programmet omfatter fire produkter:

  1. C- vitamin serum

  2. A-vitamin serum

  3. Tone regulator

  4. Moist Activator

Man må også bruke en SPF30 daglig.

Hva skjer under konsultasjonen?

Utøveren vil gjennomføre en grundig hudanalyse av huden sin tilstand og behov. Utøveren vil vurdere din helse, din medisinske historie og utføre en patch test.

Hvilke områder kan behandles med TCA peeling?

Ansikt, hals og bryst.

Hvem behandles IKKE med TCA peel?

Behandlingen egner seg ikke for personer med en bakgrunn av unormal arrdannelse eller dem som tidligere har reagert kraftig på peeling. Behandlingen gies ikke før 6 måneder etter avsluttet behandling med isotretinoin (roaccutan), medisinsk laser eller blue peel. Du skal heller ikke være solbrent eller brukt A-vitamin krem siste 1-2 uker. Risikoen er høyere ved mørkere hudtyper og behandlingen egner seg ikke til asiatisk hud. Vi behandler ikke gravide og ammende.

Hvordan virker TCA peelingen?

TCA peel tar normalt ca 20-30 minutter. Syren påføres huden for å oppnå frosting *.

* noen oppnår frosting etter ett program, mens noen trenger flere lag.

Gjør TCA Peel vondt?

Kalde håndklær eller vifte brukes dersom man føler seg litt varm. Etter påføring av TCA vil man også få påført en beroligende krem.

Hva bør jeg være oppmerksom på ETTER BEHANDLINGEN?

Du kan oppleve rødhet på behandlingsdagen og merkbar flassing i 3-7 dager etter en medium eller sterk peeling. Eventuell rødhet kan dekkes med makeup. Vi anbefaler ikke fysisk aktivitet samme dag og du bør planlegge i forkant av en stor begivenhet, men de fleste andre aktiviteter kan gjenopptas umiddelbart. Det er viktig med oppfølging og hjemmeprogram i etterkant av behandling og underveis i en kur. Etter kjemisk peel krever huden rehabilitering, særlig ved de dypere og mer omfattende behandlinger. Huden blir følsom og krever kontinuerlig behandling med fukt, antioksidanter og solbeskyttelse. Det er ikke risiko for komplikasjoner dersom en følger hudterapeutens anbefalinger.

Har du problemer med pigmentflekker, akne eller aknearr, så kan du bestille en gratis konsultasjon eller ringe 55 131618.

1 hendelser på “TCA Peel”

  1. Tilbakeping: Kjemisk Peel – BERGEN HUDPLEIEKLINIKK

Stengt for kommentarer.

gavekort

Kjøp et gavekort til noen som fortjener det!

Du velger selv hvilken verdi gavekortene skal ha og hvordan den heldige skal motta gavekortet.

Gavekortet er gyldig i x dager.