Tlf. +47 55 13 16 18

Epost: shop@bergenhudpleieklinikk.no

Green Peel Dr. med. Christine Schrammek

Bak denne svært effektive serien står den erfarne tyske hudlegen Dr.Christine Schrammek. Hennes dype kunnskap i dermatologi og naturens egne ressurser har resultert i produkter som stimulerer huden til å hjelpe seg selv – til sunn hudhelse.

Produktserien er utviklet på bakgrunn av den svært populære og effektive Green Peel® behandlingen. Synlige resultater på minimum av tid har derfor vært et fokus fra første stund i utviklingen av hvert produkt. Ikke uten grunn brukes Dr.Christine Schrammek sin produktserie i over 50 land av leger, sykepleiere og hudterapeuter

gavekort

Kjøp et gavekort til noen som fortjener det!

Du velger selv hvilken verdi gavekortene skal ha og hvordan den heldige skal motta gavekortet.

Gavekortet er gyldig i x dager.