Tlf. +47 55 13 16 18

Epost: shop@bergenhudpleieklinikk.no

Maurice Messegue

En viktig aktør innen kosmetikk og urtemedisin.

Messegue ble etablert av den velkjente urtespesialisten Maurice Messegue i Frankrike i 1958. Messegue produktene ble laget gjennom erfaring med planter fra hans egen familie, helt tilbake til 1500 tallet. Produktene kombinerer urgamle oppskrifter med nyskapende kosmetiske ingredienser – en kombinasjon som gir helt enestående resultater. Messegue regnes som en av de store aktørene innen utviklingen av urtemedisin og naturkosmetikk. Han brukte flere år på å studere og perfeksjonere hudpleie serien sin og skapte etiketten Phytobio 1960 for å stoppe bruk av sprøytemidler, tungmetaller og andre miljøgifter i sine produkter. Produktene er velegnet til sart hud og kan brukes av alle hudtyper inklusive tørr og fet hud, samt problemhud med tendens til akne, rosacea, eksem og psoriasis.

Herbalist stjerner!

Kjent som urtemedisineren til kjente stjerner, har store navn som Mistinguett, Edouard Herriot, Winston Churchill, Cocteau … benyttet seg av hans kunnskap.
Maurice Mességué har hatt mange medieopptredener, og var den første til å holde et vanlig radio show i Frankrike, RTL i 1970.

En anerkjent forfatter!

Maurice Mességué er også forfatter av en rekke bestselgende bøker, bl.a:
” Det er naturen som har rett ”
” Mine medisinske planter ” …
I flere tiår, er hans bøker blitt brukt som “bibel” for de som ønsker å leve sunt.

Laboratoires Mességué

For å sikre en høy grad av produktkvalitet, ble Maurice Mességué opprettet i 1958 ” Laboratory av ville urter ” som ble den senere ‘Laboratoires Mességué.’ ‘
Med base i Fleurance i Gers, et område som er kjent for sitt engasjement for naturens verdier, fortsetter Laboratoires Mességué suksessen etter deres grunnlegger, ved å få flere mennesker til å nyte de naturlige fordelene av planter når detgjelder helse og skjønnhet. Titusenvis av mennesker er avhengige av Laboratoires Mességué.

gavekort

Kjøp et gavekort til noen som fortjener det!

Du velger selv hvilken verdi gavekortene skal ha og hvordan den heldige skal motta gavekortet.

Gavekortet er gyldig i x dager.