Tlf. +47 55 13 16 18

Epost: shop@bergenhudpleieklinikk.no

Messegue

Messegue produktene er naturlige og økologiske produkter som kombinerer urgamle oppskrifter med nyskapende kosmetiske ingredienser – en kombinasjon som gir helt enestående resultater. Alle plantene i kremene blir testet i henhold til kvalitet, effektivitet og renhet både hos forhandler og på uavhengige laboratorier. De produserer økologisk klassisfiserte produkter og naturlige produkter. De tilbyr skreddersydde produkter til hjemmebruk alt etter hvilken hudtype eller hudtilstand som skal behandles.

De er velegnet til sart hud og de kan behandle alle hudtyper inklusive tørr og fet hud, samt problemhud med tendens til akne, rosacea, eksem og psoriasis. Produktene er ikke testet på dyr, inneholder ikke parfyme, syntetiske stoffer eller syntetiske konserveringsmidler. De inneholder ikke genmanipulerte planter eller petrolater som mineralolje, silikon og PEG og de er ikke ioniserende.

Produktene til Messegue kan bringe Frankrikes spa atmosfæren inn i ditt hjem.

Les mer ..

gavekort

Kjøp et gavekort til noen som fortjener det!

Du velger selv hvilken verdi gavekortene skal ha og hvordan den heldige skal motta gavekortet.

Gavekortet er gyldig i x dager.