Tlf. +47 55 13 16 18

Epost: shop@bergenhudpleieklinikk.no

Vipper og bryn

Brynene er øynenes ramme!

Vi har lang erfa­ring i forming av bryn. Du kommer til en av våre hudpleiere som lager din person­lige form på brynene sammen med deg. Hudplei­eren forklarer og viser deg hvorfor brynene dine skal formes akkurat slik for deg og hvordan du kan vedli­ke­holde det selv, eller anbe­faler når du skal komme tilbake. Vi bruker voks eller pinsett, eventuelt begge deler. Det er impo­ne­rende å se hva riktig form på bryn gjør for helheten.

Det er enkelt, prak­tisk og ikke minst pent med ferdig fargede vipper og bryn. Vi farger dine bryn og vipper med hudvenn­lige farge­stoffer tilpasset din egen hår og hudfarge. Vippe­fargen sitter i ca fire uker, bryn­fargen blekner noe tidli­gere avhengig hårtype.

Farging av vipper

Vi har lang erfa­ring med å finne en farge som passer den enkelte. Dette er et fint tilbud til deg som ikke ønsker, klarer eller har tid til å legge makeup. Dette kan også gjøres sammen med LVL behandling. Mange av våre kunder er svært fornøyd med perm­a­nent øyefarge.

HVOR LANG tid tar behandlingen?

Behand­lingen tar fra 15 til 30 minutter. Vi har i løpet av 20 års erfa­ring ikke opplevd mange reak­sjoner på dette, men er du i tvil anbefaler vi å ta en farge­test først. Vi benytter kun kjente merke­varer i fargingen, og legger vekt på høy grad av hygiene. Fargen sitter i ca. 4 uker. Denne tiden kan redu­seres noe ved mye eksponering av sterkt sollys.

For å se priser, gå til bestill time på avdeling Nesttun Medispa eller i Nesttun Amfi

Dersom du har mer spørsmål eller ønsker mer informasjon kan du ringe oss på 55 13 16 18

gavekort

Kjøp et gavekort til noen som fortjener det!

Du velger selv hvilken verdi gavekortene skal ha og hvordan den heldige skal motta gavekortet.

Gavekortet er gyldig i x dager.