Tlf. +47 55 13 16 18

Epost: shop@bergenhudpleieklinikk.no

Neglesopp

Soppinfeksjon under neglene (onykomykose, tinea unguium) forekommer som oftest på tærene, men kan også angripe fingerneglene. Det er først og fremst negleplaten som angripes. Infeksjonen starter ofte ytterst på eller på siden av neglen og brer seg innover neglen slik at neglen får en gulig misfarging, blir porøs, fortykket og til slutt deformert. Ubehandlet over lang tid kommer det gjerne spredning til flere negler.

Vi har lang erfaring med neglesopp og vårt velutdannede personale vil møte deg og diskutere alternativer og utvikle en personlig behandlingsplan. Dette kan omfatte medisinsk fotpleie, laser og hjemmeprodukter. Laserbehandling av neglesopp utføres av lege.


HVORDAN fungerer behandlingen mot neglesopp? Din individuelle behandling avhenger av hvilken grad neglesoppen har utviklet seg. Vi gir råd til bruk av fotpleie og laser eller gjerne en kombinasjon av både fotpleie, laser og hjemmeprodukter for raskest og best mulig resultat. Fotterapeuten slipes ned av en medisinsk fotterapeut og behandling med laser utføres slik at laserlyset rettes mot neglen, passerer neglen og ødelegger soppen.


HVOR MANGE behandlinger trenger jeg for å fjerne min neglesopp? Antall behandlinger som kreves avhenger av hvor hardt angrepet neglen er og hvilken type behandling vi kommer frem til. Behandling med laser krever 2-4 behandlinger med ca 3 ukers mellomrom. Den tiden det tar for den friske neglen å vokse ut er ca 12 måneder for stortå neglen og 6 måneder for den minste neglen.


HVA bør jeg tenke på før behandlingen? Neglen som er angrepet av sopp bør slipes og stelles av en medisinsk fotterapeut i forkant. Tørk føttene godt etter at du har dusjet. Ikke glem å tørke mellom tærene. Skift sokker hver dag. Sokker må vaskes på 60 grader.


HVA bør jeg tenke på etter behandlingen? Når man behandler et område med laser, så vil man få øke varmeutvikling i dette området. Derfør bør man unngå høy varme på området samme dag som behandlingen er utført. For å hindre ny soppinfeksjon anbefaler vi at det påføres anti fungurale midler 2 ganger daglig både i behandlingsperioden og i 3 måneder etter siste behandling. Ikke påfør neglelakk etter behandling.

Vil laserbehandling av sopp i neglen gjøre VONDT? Neglen kan føles varm, men de fleste kunder syns det er lite ubehag.

Hvor LANG TID tar behandlingen? Laserbehandling av neglesopp er en rask og enkel behandling. En typisk behandling tar ca 15 min. Ønsker du fotpleie av en medisinsk fotterapeut i behandlingen, må du legge til ca 30-45 min. For priser på laserbehandling av sopp i neglen og medisinsk fotpleie, se vår nyeste prisliste eller ring 55131618.

Laserbehandling av neglesoppgavekort

Kjøp et gavekort til noen som fortjener det!

Du velger selv hvilken verdi gavekortene skal ha og hvordan den heldige skal motta gavekortet.

Gavekortet er gyldig i x dager.