Tlf. +47 55 13 16 18

Epost: shop@bergenhudpleieklinikk.no

Skinbetter Science

Den prisbelønte serien Skinbetter ble produsert av et team som har flere tiår med erfaring bak seg innen klinisk forskning og utvikling ( som Restylane® og Dysport®) og dette har de videreført til studiet av hudpleievitenskap og innføring av ny teknologi. Banebrytende vitenskap er drivkraften bak alle skinbetter science-formuleringer.

 

To eksklusive og innovative teknologier skiller skinbetter science-produkter fra andre hudpleiemerker – den revolusjonerende Interfuse™–teknologien leverer hudfornyende ingredienser der de trengs, raskt og dypt med stor presisjon. I tillegg er AlphaRet® en kraftfull retinoid-teknologi som motvirker hudaldring og gir maksimal hudfornyelse med liten eller ingen irritasjon. Resultatet er en frisk og ungdommelig hud som gjenspeiler skjønnheten i vitenskap.

 

Skinbetter er målrettet utviklet og bare tilgjengelig gjennom autoriserte leverandører.

gavekort

Kjøp et gavekort til noen som fortjener det!

Du velger selv hvilken verdi gavekortene skal ha og hvordan den heldige skal motta gavekortet.

Gavekortet er gyldig i x dager.