Tlf. +47 55 13 16 18

Epost: shop@bergenhudpleieklinikk.no

HydraFacilal

HydraFacial er det nyeste innen non-laser skin-resurfacing systemer. Ved hjelp av patentert teknologi tilbyr en spesialtilpasset behandling slik at alle hudtyper og hudtilstander kan løse sitt spesielle behov. Den renser, detoxer, eksfolierer, trekker ut urenheter og fukter – alt på en gang. Den forbedrer fine linjer og rynker, tilstoppede og store porer, fet hud, irritert hud, hyperpigmentering og brune flekker.

Med 3 enkle trinn og valgfrie tilleggsbehandlinger, vil HydraFacial skape en umiddelbar sunn og frisk hud med ny glød.

HVORDAN foregår behandlingen?

HydraFacial kan utføres som en klassisk ansiktsbehandling eller en tilpasset behandling for jevnere hudtone eller antiage.

HYDRAFACIAL CLASSIC TRINNENE:

1. DYPRENS + PEEL – Med en kombinasjon av melkesyre og glucosamine, renses huden og mykes opp som etterfølges av GlySal peel. Du får frem et nytt lag av frisk hud med mild peeling og skånsom fjerning av døde hudceller.

2. FJERNING + HYDRERING: Fjerner urenheter fra porene og hudormer med smertefri vakuum utsug. Tilførsel av fukt med essensielle næringsstoffer som beskytter og gjenoppbygger huden.

3. TILFØR + BESKYTT: Tilfører og fyller huden med antioksidanter og peptider – beskytter og gir en frisk hud med ny glød.

4. THE BOOST: Valgfri tilleggsbehandling med HydraFacial super- serumer designet for å løse spesielle behov. Dermaboost er den klassiske antiage behandlingen til HydraFacial, mens Regen og NassifMD jobber dypere i huden. Britenol jobber med pigmenteringer.

Hvem behandles IKKE med HydraFacial?

Har du spesielle hudsykdommer, går på antibiotika, er under behandling med cellegift eller stråling, er gravid eller ammer, har nettopp gjort kjemisk peeling, brukt fruktsyrer eller har herpesutbrudd? Da må du kontakte oss for mer informasjon.

HVOR OFTE kan jeg ta behandlinger?

Hvor ofte man tar behandling, avhenger av hudtype og hudtilstand. Vi anbefaler ofte kurer når huden er fet, tørr, har fine linjer, urenheter og hyperpigmenteringer. Kurer på 3-8 behandlinger med 7-10 dagers mellomrom anbefales for best mulig effekt, men kan kan også velge å kun gå 1 gang i måneden som en vanlig ansiktsbehandling.

Hva bør jeg være oppmerksom på ETTER BEHANDLINGEN?

Etter behandling skal man bruke minimum solfaktor 30 og unngå direkte soleksponering i 4 uker. I tillegg er det viktig at du pleier huden din regelmessig og bruker produkter tilpasset din hud og hudtilstand.

HVOR LANG tid tar behandlingen?

Behandlingen varer fra 40-60 minutt og avhenger av hvilken behandling som velges.

Hva KOSTER behandlingen?

For å se priser, gå til bestill time på avdeling Nesttun Medispa

Dersom du har mer spørsmål eller ønsker mer informasjon kan du bestille en gratis konsultasjon.

gavekort

Kjøp et gavekort til noen som fortjener det!

Du velger selv hvilken verdi gavekortene skal ha og hvordan den heldige skal motta gavekortet.

Gavekortet er gyldig i x dager.