Tlf. +47 55 13 16 18

Epost: shop@bergenhudpleieklinikk.no

Permanent hårfjerning – Epilasjon

HVA er epilasjon?

Epilasjon er en permanent hårfjerningsmetode ved bruk av strøm. Vi bruker blendmetoden som betyr at vi bruker en blanding av høyfrekvent og galvanisk strøm. Det blir plassert en nål med strøm i hårsekken din, nålen vil ved hjelp av strømmen ødelegge DNA’et i hårsekken som vil eliminere gjenvekst. For å fjerne hårene permanent er vi avhengig av riktig vekstfase. Epilasjon vil i motsetning til laser/IPL ikke være avhengig av pigmentering i håret, noe som gjør at både blonde og røde hår kan fjernes, samt at du kan bli behandlet uavhengig av hudfarge uten å skade huden.

HVILKE OMRÅDER behandles?

Alle områder kan behandles ved epilasjon, men da man kun behandler et område eller et hår om gangen, så svarer det seg å behandle små områder som:

  • Hake
  • Overleppe
  • Nese
  • Under Armer
  • Bikinilinje
  • Tær
  • Fingre
  • Mellom Bryn osv

Hvem BEHANDLES IKKE med epilasjon?

Vi behandler ikke mennesker med pacemaker eller epilepsi. Selv om det ikke finnes noe dokumentasjon på at epilasjon vil være skadelig for fostre, velger vi å ikke behandle gravide eller ammende.

Hva SKJER FØR en epilasjonsbehandling?

Vi tar alltid en konsultasjon før behandling. Denne er gratis og helt uforpliktende.

Du må fylle ut helseskjema. Deretter vil vi snakke med deg om dine ønsker og forventninger til behandlingen. Under konsultasjonen vil du få informasjon om selve behandlingen, priser i tillegg til eventuell ventetid. Det blir god anledning til å stille spørsmål.

HVORDAN foregår en epilasjonsbehandling?

Du ligger på en benk og slapper av. Vi begynner så med å plassere nålen i hårfollikkelen og tar på svak strøm. Dette kan kjennes litt ubehagelig, men er ikke spesielt smertefullt. Vi jobber på hvert tredje hår for å unngå å overbehandling av huden. Dette er en av årsakene til at det kreves flere behandlinger. Vår metode er den mest effektive behandlingen innen epilasjon, da vi bruker to typer strøm, både galvanisk og høyfrekvent strøm.

Hvor mange TIMER trenger jeg?

Hvor mange timer du kommer til å trenge varierer med hensyn til mengde av hår, tykkelse på hår og hvor stort område vi behandler. Ved hårfjerning må vi også ta hensyn til de forskjellige vekstfasene. Under konsultasjonen vil du få mer informasjon om hvor mange behandlinger du trenger.

Hva bør jeg være OPPMERKSOM PÅ ETTER BEHANDLINGEN?

Område vi har behandlet kan bli irritert, det vil derfor bli anbefalt en beskyttende krem du kan bruke så lenge område er irritert, dette vil som regel gå over etter to dager. Du skal også bruke god solbeskyttelse to dager etter behandling og avstå fra hard trening, bading i offentlig basseng og badstu.

Hva KOSTER en epilasjonsbehandling?

For å se priser, gå til bestill time på avdeling Nesttun Medispa

Dersom du har mer spørsmål eller ønsker mer informasjon kan du bestille en gratis konsultasjon.

gavekort

Kjøp et gavekort til noen som fortjener det!

Du velger selv hvilken verdi gavekortene skal ha og hvordan den heldige skal motta gavekortet.

Gavekortet er gyldig i x dager.