Tlf. +47 55 13 16 18

Epost: shop@bergenhudpleieklinikk.no

Dermapen

HVA er dermapen?

Dermapen er en profesjonell micronedlingspenn med et elektrisk, automatisert apparat som utfører små nålestikk, tett i tett i huden. Disse supertynne nålene skaper millioner av kontrollerte kanaler i huden som absorberer næringsstoffer dypt ned i huden og setter i gang hudens naturlige reparasjonsprosses. Dette stimulerer produksjonen av fibrobastene som igjen stimulerer produksjon av collagen og elastin. Dette fører til en fastere hud og reduksjon av fine linjer, porestørrelse, pigmenter, akne og akne arr og gir en skikkelig boost til en ellers frisk hud.

HVA behandles med dermapen?

  • Slapp og ujevn hud både på ansikt og hals
  • Linjer og rynker. Også rundt øyne og munn
  • Pigmenteringer
  • akne
  • rosacea
  • Aknearr eller andre traumer
  • Store porer
  • Strekkmerker

Hvem BEHANLES IKKE med dermapen?

Vi behandler ikke dem som har aktiv elveblest, de som bruker immun suppressiver eller nylig har tatt botox og filler. Det samme gjelder gravide eller de som har pustuløs eller noduløs rosacea. Vi må ta forhåndregler ved keloide arr, diabetes, føflekker og uregelmessigheter i huden.

Hva SKJER FØR en dermapen behandling?

Vi tar alltid en konsultasjon før behandling. Denne er gratis og helt uforpliktende.

Du må fylle ut helseskjema. Deretter vil vi snakke med deg om dine ønsker og forventninger til behandlingen. Under konsultasjon vil du få informasjon om selve behandlingen, hvilke produkter du eventuelt må bruke før og under behandling, priser og i tillegg eventuell ventetid. Det blir god anledning til å stille spørsmål.

HVORDAN foregår en dermapen behandling

Du ligger på en benk og slapper av. Huden blir renset og forberedt til behandlingen. Selve behandlingen kan variere i forhold til hva man ønsker å behandle. Nåledybden varierer i forhold til hvilket område du behandler og hva du ønsker å oppnå med behandlingen. Noen områder er mer ubehagelig enn andre, men de sterile nålene beveger seg raskt og kontrollert og oppleves sjelden som smertefulle.

Hvor mange TIMER trenger jeg?

Hvor mange timer du kommer til å trenge varierer med hensyn til hva du ønsker å behandle. Du oppnår glød og jevnere hud på en behandling, men rosacea, pigmentforandringer og akne krever gjerne mer enn kun en behandling. I mange tilfeller kombinerer vi Dermapen behandling med mesoterapi og kjemisk peel for et best mulig resultat. Dette påvirkes av hva du ønsker å oppnå og hva som må til for å oppnå dette. Under konsultasjonen vil du få mer informasjon om hvor mange behandlinger du trenger.

Hva bør jeg være OPPMERKSOM PÅ ETTER BEHANDLING?

Det er normalt at huden kan bli rød og litt sår noen timer etter behandlingen. Du skal bruke god solbeskyttelse etter behandling og avstå fra hard trening, bading i offentlig basseng og badstu. Du vil få informasjon om hvordan du skal behandle huden etter behandling for best mulig resultat.

Hva KOSTER en dermapen behandling?

For å se priser, gå til bestill time på avdeling Nesttun Medispa.

Dersom du har mer spørsmål eller ønsker mer informasjon kan du bestille en gratis konsultasjon.

gavekort

Kjøp et gavekort til noen som fortjener det!

Du velger selv hvilken verdi gavekortene skal ha og hvordan den heldige skal motta gavekortet.

Gavekortet er gyldig i x dager.