Tlf. +47 55 13 16 18

Epost: shop@bergenhudpleieklinikk.no

Hudpleie med massasje

Ønsker du hovedsaklig massasje under hudpleie behandlingen din, så velger du denne behandlingen. Denne behandlingen gir synlig hudforbedring på alle hudtyper og aldersgrupper. Én enkelt ansiktsbehandling kan gi umiddelbar effekt. Ofte ser du det i form av at huden får bedre glød og den føles mykere og fastere. Men akkurat som med trening merkes de virkelige resultatene først på litt lengre sikt.

HVORDAN foregår behandlingen?

Vi begynner med en grundig rens av huden din etterfulgt av en hudanalyse. Deretter følger ”peeling” som fjerner døde hudceller. Når huden er renset fortsetter vi med kremer for å tilføre det huden har behov for og du får en avslappende og sirkulasjonsfremmende massasje av ansikt og nakke. Det brukes ulike teknikker som akkupressur, lumfedrenasje og stimulerernde massasje av ansikt og nakke. De forskjellige massasjeteknikkene øker celleaktiviteten i epidermis ved å tilføre oksygen og næring til huden.

Når du ligger med ansiktsmaske masserer vi dine armer. Vi gir i tillegg personlig veiledning og råd om pleie og produkter for din hud. Behandlingen er harmonisk og avslappende.

Hvem behandles IKKE med hudpleie med massasje?

Denne behandlingen kan utføres på alle.

Hva bør jeg være oppmerksom på ETTER BEHANDLINGEN?

For varig effekt av behandlingen er det viktig med oppfølging og hjemmebehandling av huden. Vi vil anbefale videre behandling og produkter som tar hensyn til dine ønsker, behov og økonomi.

HVOR LANG tid tar behandlingen?

Behandlingen vil til sammen ta 60 minutter.

For å se priser, gå til bestill time på avdeling Bergen Hudpleieklinikk Medispa

For bestilling av time, gå til bestill time på avdeling Nesttun Medispa eller kontakt oss på 55131618.

gavekort

Kjøp et gavekort til noen som fortjener det!

Du velger selv hvilken verdi gavekortene skal ha og hvordan den heldige skal motta gavekortet.

Gavekortet er gyldig i x dager.