Tlf. +47 55 13 16 18

Epost: shop@bergenhudpleieklinikk.no

Om oss

Bergen Hudpleieklinikk

Vi startet opp i 1993 med ønske om å kunne tilby våre kunder det beste innen hud og kroppspleie. I vårt team på vårt Medispa er det høyt kvalifisert hudpleiere, helsepersonell, fotterapeuter og leger med fokus på kvalitet og kundeservice.  I vår avdeling på Nesttun Amfi finner du dyktige hudpleiere, fotpleiere, negledesignere og bryn og vippeteknikkere. Vi har alle solid erfaring og spesialutdannelse innen våre felt og har gjennom mange år behandlet fornøyde kunder. Vi fører Exuviance, Elixir cosmeceuticals, Messegue, Green Peel Dr schrammek , Duve Medica, Skin Better, ST Cosmetics, Obagi Medical, MeLine, Babor og Glo Minerals. Våre 2 avdelinger ligger på Nesttun. Vi har en i Nesttunveien 109 (link) og i Nesttun Amfi (link)

Vårt fokus

Vi ønsker å kunne gi deg det beste resultat. Hudens utseende er viktig for de fleste. Hos oss er det ikke kun utseende vi fokuserer på, men også den underliggende helsen til huden din. Huden er kroppens største organ og reflekterer din generelle helse. Vi tror det er viktig å bevare den fysiske helsen til huden i tillegg til dets utseende.

Vi vil ta vare på huden din

Problemer som eksem, dermatitt, akne og fet,tørr eller for tidlig aldrende hud kan være en konsekvens av mangelfull ernæring, solpåvirkning, røyking, stress eller hormonell ubalanse. På dette grunnlag gir vi råd om ernæring, diett, prevantiv vedlikehold og igjennoppbyggende behandling.

Ved å følge denne holistiske tanken kan vi forbedre utseende til huden og dermed skape et mer ungdommelig og sunt utseende.

Forebygging

For å forebygge hudens helse anbefaler vi følgende rettningslinjer:

Ernæring

Reduser eller eliminer inntaket av alkohol, koffein, tilsettningsstoffer, salt, sukker, mettet fett og sigaretter. Spis mye frisk frukt, spesielt bær, og grønnsaker. Spis frø, nøtter, eller kaldpressede oljer. Drikk minst en liter vann per dag.

Kosttilskudd

Ta multivitamin og mineraler pluss ekstra antioksidanter – vitamin A,C og E og Selen. Hvis du har tørr eller betent hud, så ta vitamin E og agurkurt olje. Vi selger kosttilskudd i vårt Medispa.

Hudkremer

Vi tilbyr et stort utvalg av produkter, fra naturlige, økologiske til cosmeceuticals, slik at vi kan imøtekomme dine ønsker og behov. Produktene inneholder et høyt nivå av antioksidanter og/eller vitaminer som A,C og E i en slik form at de kan trekke ned i huden. Solfaktor bør brukes daglig.

Naturlige, økologiske produkter

Vi tilbyr økologisk og parabenfrie hudpleieprodukter av høyeste kvalitet. Alle naturlige og økologiske produkter er fri for parabener, lanolin, parfyme, kunstige fargestoffer og alkoholer. Våre produkter er ikke testet på dyr og inneholder ingen ingredienser fra dyr (bortsett fra melk og honning i noen produkter). Vi har også et stort utvalg av veganske produkter.

Cosmeceuticals

Cosmeceuticals er satt sammen av de engelske ordene ”cosmetics” og “pharmaceuticals”, med andre ord en blanding av kosmetiske og farmasøytiske ingredienser. Cosmeceutical-produkter har biologiske og aktive ingredienser/virkestoffer i så høy konsentrasjon at de har til hensikt å gi resultater og effekt opp imot samme nivå som medisinske produkter. På denne måten skiller cosmeceuticals seg fra ordinære hudpleie-produkter.

Behandling innenfra og ut

Ved å foreskrive en passende diett og kosttilskudd, så kan vi jobbe på celle nivå og igjennoppbygge og opprettholde din hud helse. Hvis du i tillegg tar medisinsk peeling kan man gjennoppbygge det naturlige kollagenet i huden. A Vitamin stimulerer cellefornyelsen ved å eksfoliere fra undersiden av huden.  Laseren skaper en kunstig skade nede i vevet som starter en helingsprosess hvor produksjonen av kollagen øker. Kollagen gir huden fasthet og fylde. Når vi blir eldre reduseres kollagen nivået. Da kan man også ta behandlinger med filler som forynger huden fra innsiden og ut. Vi tilbyr også injeksjoner for medisinsk rynkebehandling.

Behandling utenfra og inn

Huden fornyer seg naturlig hver måned ved å erstatte døde hudceller med nytt frisk lag av hud. Ved å akslerere denne prosessen med behandling med AHA syrer, så kan man oppnå et yngre utseende og mykgjøre hudoverflaten. I tillegg kan vi jevne ut hudtonen ved å redusere pigmenteringer. Salisylsyre (BHA syre) har i tillegg til å fjerne lag med døde hudceller, gunstig effekt på uren hud og solpåvirket hud. Tca syre (Trikloreddiksyre) løser opp det øverste hudlaget og brukes for å jevne ut hudfargen, bedre solskader, akne, arr, fine linjer og pigmentflekker. Dermapen øker produksjonen av nye celler og utstøtelse av gamle. Den brukes for å jevne ut hudfargen, bedre solpåvirket hud, reduserer fine linjer og aknearr. IPL behandler huden utenfra ved å tillintetgjøre hårsekker, ødelagte kapillærer og opphopninger av pigmentflekker. Derfor brukes den til å fjerne hår, røde arr, couperose og pigmentflekker.

gavekort

Kjøp et gavekort til noen som fortjener det!

Du velger selv hvilken verdi gavekortene skal ha og hvordan den heldige skal motta gavekortet.

Gavekortet er gyldig i x dager.